Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Posjeti Regionalni sajam poslova i pokreni karijeru u pravom smjeru!

Na Sajmu te očekuje preko 150 izlagača iz Hrvatske i regije s više od 1000 različitih oglasa za posao, a posjetiti ga možeš do srijede u ponoć!

Posjeti Regionalni sajam poslova i pokreni karijeru u pravom smjeru!

Nakon razdoblja epidemije, pada i stagnacije gospodarstva, tržište rada se probudilo. Potražnja za radnicima viša je čak i u odnosu na pretpandemijsku 2019. godinu i oglasa za posao je više nego ikad. Osim što je oglasa više nego ikad, i migracija zaposlenih među tvrtkama sve je veća. Tvrtke se svim silama trude pronaći, ali i zadržati zaposlenike pa je i njihova ponuda sve bolja: popis beneficija za zaposlenike sve je duži što ide u prilog tezi kako tvrtke doista brinu o zadovoljstvu svojih radnika.

Buđenje tržišta rada odrazilo se i na ovogodišnji Regionalni sajam poslova koji je bogatiji no ikad s preko 150 izlagača iz Hrvatske i regije sa preko 1000 oglasa za posao.

Sajam je dostupan do 20. listopada do ponoći putem svih uređaja (mobitel, tablet, desktop) na adresi https://hr.regionalnisajamposlova.com/

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

Prednosti sajma

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje jedan dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možeš posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to tebi odgovara!

Na virtualnim štandovima te i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možeš ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva potencijalna pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje životopise, molbe za posao ili profil koji već imaju na portalu MojPosao, te dođu na sajam. Za prijavu na oglase jedino što treba je internet i životopis, a čak ne treba niti profil na MojPosao, obzirom da smo prijave omogućili svima, bez obzira jesu li naši korisnici ili ne.

Bilo da si bez iskustva ili tražiš pozicije koje bi bile iduća stepenica u tvojoj karijeri, sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe.

Tvrtke izlagači na Sajmu su: OTP banka, IKEA, Austrian Business Agency, Strabag, Maurer Electronics Split, Transcom, SPAR, dSPACE, JYSK, Konzum, Zubak Grupa, Prima namještaj, Vertiv, Sinusmatik, Print Grupa, TEDi poslovanje, Amplexor, Studenac, telemach, City Connect, MojPosao te mnogi drugi.

Posjeti sajam do 20. listopada na https://hr.regionalnisajamposlova.com/ i pokreni karijeru u pravom smjeru! 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.