Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Luckia Hrvatska obnovila je status nositelja Poslodavac Partner certifikata

Tvrtka je ostvarila iznimne rezultate u području HR strateškog savjetovanja te potvrdila kako inovativne i dobro povezne HR prakse zaista čine razliku u poslovanju.

Luckia Hrvatska obnovila je status nositelja Poslodavac Partner certifikata

Izvrsnim i dobro povezanim HR praksama Luckia Hrvatska zadovoljila je nove kriterije nezavisnih HR stručnjaka te postala nositelj prestižnog certifikata Poslodavac Partner. Tvrtka Major Internacional d.o.o. koja upravlja brandom Luckia Hrvatska dio je međunarodne korporacije Luckia Gaming Group, koja djeluje u segmentu igara na sreću te industriji zabave i zapošljava više od 2.500 ljudi, a ističe se visokim ulaganjem u zaposlenike.  

Ove godine Luckia Hrvatska postigla je iznimne rezultate u području HR strateškog savjetovanja te je potvrdila kako inovativne i dobro povezne HR prakse zaista čine razliku u poslovanju.  

Certifikacijski tim pohvalio je Luckiu na njihovoj brzi za zaposlenike, pogotovo za vrijeme covid krize kada je Luckia Hrvatska isplaćivala pune plaće i troškove prijevoza, iako većina zaposlenika nije radila tijekom karantene. 

Luckia Hrvatska redovito provodi ankete o zadovoljstvu svih zaposlenika te uz dobivene rezultate kreira akcijske planove koji služe za unaprjeđenje radnih uvjeta zaposlenika. Svi zaposlenici dobivaju dokumentirane i strukturirane povratne informacije kako bi usavršili svoj rad.

Najzahtjevnija godina za nositelje certifikata 

U svrhu promocije izvrsnog upravljanja ljudskim resursima, te kao odgovor na promjene i izazove u sve zahtjevnijem HR svijetu stručnjaci SELECTIO Grupe, najveće grupacije za savjetovanje u ljudskim resursima, postrožili su kriterije za postizanje certifikata Poslodavac Partner zbog čega je ova godina bila najzahtjevnija godina za sve nositelje certifikata. 

Metodologija certifikata Poslodavac Partner osmišljena je 2005. godine i od tada se kontinuirano revidira. U ovogodišnju reviziju je uključeno više od pedeset vrhunskih HR stručnjaka, a standardi su definirani po uzoru na najbolje svjetske HR prakse.  

Certifikacijski tim Poslodavac Partner promatrao je HR sustav kroz employee lifecycle koji prati iskustvo zaposlenika kroz sedam ključnih etapa: privlačenje i zapošljavanje, onboarding i razvoj zaposlenika, angažiranost i zadovoljstvo zaposlenika, transformacija i razvoj, zadržavanje i nagrađivanje, te odlazak (offboarding) i povratak zaposlenika. Ovakva evaluacija po prvi puta jednako promatra dvije perspektive – perspektivu poslodavca i perspektivu zaposlenika.  

Trenutno je 82 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao, a više o projektu Poslodavac Partner možete doznati na stranici certifikata

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.