Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Dođi ”na sezonu” u hotel uz plažu!

Zanima te kakav je osjećaj raditi u blizini neke od najpoznatijih hrvatskih plaža, poput Zlatnog rata? Bluesun hoteli upravo su raspisali velik broj natječaja za sezonske poslove! Više informacija te čeka na Sezoncu!

Dođi ”na sezonu” u hotel uz plažu!

Duga tradicija gostoprimstva, atraktivni uvjeti rada, besplatan smještaj i prehrana te top lokacije u Bolu na Braču, Brelima i Tučepima na Makarskoj rivijeri i u Starigrad-Paklenici, čine Bluesun doista poželjnim poslodavcem.

Više o poslu u Bluesunu i profilu radnika koje traže na Sezoncu doznali smo u razgovoru s direktoricom ljudskih resursa i pravnih poslova, Brankom Medić.

Vaše geslo kao poslodavca je “Posao uz najljepše hrvatske plaže“. Kako se to odražava na kulturu rada kod vas? 

U Bluesunu živimo Mediteran, on je naša inspiracija i način života. Njegujemo tradiciju kvalitete dulju od pola stoljeća, a naši hoteli oduvijek su simboli svojih lokalnih zajednica. Zadovoljni gosti naš su motiv, a zaposlenici najveća snaga i energija koja nas pokreće. To je kultura rada koju njegujemo i kojoj se, vjerujem, doista nije teško prilagoditi.

Zapošljavate velik broj ljudi različitih profila. Na kojim sve pozicijama tražite ”pojačanja” uoči nadolazeće ljetne turističke sezone i kako izgleda savršen kandidat/kinja?

Najviše novih zaposlenika tražimo u odjelu hrane i pića, domaćinstvu te u wellnessima i na recepcijama. Naši idealni zaposlenici su ambiciozne osobe željne znanja i razvoja karijere. Kao poželjne osobine istaknula bih gostoljubivost, ljubaznost i proaktivnost. Na kraju, najvažnije je sa sobom donijeti dobru volju, iskrenost i pozitivan stav, a sve ostalo se lako nauči!

Koje sve pogodnosti nudite, posebice one koji vas izdvajaju iz konkurencije?

Svakako bih istaknula bonuse i nagrade za ostvarene rezultate, dodatke na plaću, solidarne pomoći, jubilarne nagrade i druge prigodne nagrade sukladno Kolektivnom ugovoru. Svim zaposlenicima osiguravamo besplatne tople obroke i radnu odjeću. Uz timski rad i stabilno poslovno okruženje, našim zaposlenicima pružamo i mogućnost kontinuiranog usavršavanja kroz razne treninge i edukacije. Svake godine dijelu novih zaposlenika ponudimo i ugovore na neodređeno vrijeme. Također, za najbolje zaposlenike osiguravamo ulazak u mjeru „Stalni sezonac“, što znači da primaju financijsku naknadu i nakon sezone pa sve do početka iduće sezone. 

A vjerujem i da kupanje na Zlatnom ratu u Bolu ili Punti rata u Brelima nije nimalo loš izbor za opuštanje nakon posla. ?

Što je sa smještajem i putnim troškovima?

Zaposlenicima s prebivalištem izvan mjesta rada osiguravamo besplatan smještaj u novoizgrađenim objektima u našem vlasništvu ili privatno kod stanodavaca, ovisno o kojoj je destinaciji riječ, kao i refundaciju troškova dolaska na destinaciju. Onima s prebivalištem na području rada plaćamo putne troškove. 

Zaposlenicima s područja Dalmatinske zagore osiguran je i besplatni prijevoz autobusom na posao i s posla. 

Možete li nam malo opisati kako je organiziran posao tijekom sezone i što sve vaši budući zaposlenici mogu očekivati?

Prije početka rada sve nove zaposlenike educiramo o poslu koji će obavljati, kako bi se što lakše uključili u rad. Organizacija posla uvelike ovisi o poziciji za koju se prijave; ono što je zajedničko svim poslovima je da sve nove zaposlenike čeka prijateljsko i sigurno radno okruženje, sjajne kolege te mnoštvo prilika za razvoj i napredovanje.  

Što biste poručili kandidatima koji se nećkaju i nisu sigurni je li odlazak ”na sezonu” pravi potez za njih? Zašto da se odluče na taj korak u svojoj karijeri i zašto ste upravo vi pravi izbor?

Mnogim kolegama koji godinama rade u Bluesunu, neki od njih i na voditeljskim pozicijama, odlazak na sezonu bio je prvi korak ka izgradnji uspješne karijere. Vođeni njihovim primjerom, vjerujem da će svatko tko se odluči doći raditi ovu sezonu u Bluesun napraviti važan životni iskorak i sam sebi otvoriti mnoga vrata. Mi sve nove kolege dočekujemo otvorena srca i raširenih ruku i iskreno vjerujem da će se mnogi koji ovo čitaju za nekoliko godina gledati odrađenu sezonu 2023. kao najbolju odluku koju su mogli donijeti.

Zato pozivam sve zainteresirane koji se pronalaze u ovome da se, bez obzira na radno iskustvo, prijave na oglašena radna mjesta

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.