Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Istakni se među konkurencijom na online Regionalnom sajmu poslova

Jedinstvena poslovna prilika je na vidiku - pripremi se za jesensku potragu za (boljim) poslom

Istakni se među konkurencijom na online Regionalnom sajmu poslova

Regionalni sajam poslova, najveći online sajam poslova u Hrvatskoj i regiji, održat će se od 24. do 31. listopada. Prilika je to da pronađeš (bolji) posao za sebe. Na ovom jedinstvenom eventu kojeg organiziramo jednom godišnje možeš očekivati istaknute poslodavace iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine te Slovenije. 

Sve što trebaš je Internet! Na sajmu ćeš moći pregledavati štandove poslodavaca te saznati koje su trenutne otvorene radne pozicije, ali i informacije o benefitima koje pružaju svojim zaposlenicima.

Počni već sad razmišljati o pripremi životopisa, koja postignuća želiš naglasiti i kako se želiš predstaviti poslodavcima putem chat opcije koja služi da saznaš sve što te zanima direktno od poslodavca, a ujedno ti pomaže da se istakneš među konkurencijom

Obzirom da do sajma imaš još više od mjesec dana vremena, prijavi se za primanje obavijesti o početku sajma kako ga ne bi propustio/la i kako bi dobio/la više informacija.

Sajam već tradicionalno organizira vodeći hrvatski portal za zapošljavanje MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Sjeverna Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

Istakni se među kandidatima:
www.moj-posao.net/Regionalni-sajam-poslova-prijava-za-sudjelovanje/

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.