Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Tvrtka Musgrave organizira dane otovrenih vrata za pozicije vozača kamiona te skladišnih radnika

Tvrtka Musgrave i ove godine ponovno organizira Dane otvorenih vrata diljem Hrvatske. Već desetu godinu za redom tvrtka dolazi u Hrvatsku zbog prepoznatog talenta, stupnja edukacije, radne etike i ponašanja hrvatskih radnika koji se odlučuju na život i rad u Irskoj. Izrazito zadovoljni kadrom koji se prijavljuje nude odlične uvjete i radna mjesta za svoje distributivne centre diljem Irske. Na listi poslova koji se nude nalaze se vozači kamiona i to oni s kategorijom C i CE te skladišni radnici.

Tvrtka Musgrave organizira dane otovrenih vrata za pozicije vozača kamiona te skladišnih radnika
Standardizirani radni uvjeti, regulirano radno vrijeme, bonusi na plaću, plaćeni prekovremeni, osigurana mirovina, mogućnost napredovanja i edukacije, pozitivno radno okruženje, pomoć pri dovođenju obitelji i pronalasku posla za njih, osiguran smještaj i mnoge druge beneficije Musgrave nudi svojim zaposlenicima.
 
Kako bi svi zainteresirani mogli dobiti informaciju iz prve ruke tvrtka već desetu godinu za redom obilazi hrvatske gradove te obavlja razgovore i dijeli informacije. 
 
Kako kažu iz same tvrke, izrazito su zadovoljni profesionalizmom, radnom etikom, talentom i stupnjem obrazovanja Hrvata koji dolaze raditi u Musgrave i upravo iz tog razloga ova lijepa priča traje dugo. Da Hrvati također žele raditi i živjeti u Irskoj ukazuje i podatak je preko 800 Hrvata trenutno zaposleno u Musgraveu. 
 

Što Musgrave nudi svojim zaposlenicima? 

 
 • Prikup na aerodromu prilikom dolaska
 • Prvih 6 tjedana besplatan smještaj
 • Povrat novca za avionsku kartu
 • Ugovor za stalno na puno radno vrijeme direktno za irsku tvrtku Musgrave Group Ltd.
 • Pomoć pri izradi PPS broja (PPS broj je identifikacijski broj sličan našem OIB-u i koristi se za brojne potrebe od zapošljavanja do ostvarivanja socijalnih beneficija)
 • Pomoć pri izradi bankovnog računa
 • Osiguran smještaj za vrijeme trajanja zaposlenja
 • Pomoć u dovođenju obitelji u Irsku i pronalasku poslova za njih
 • Pronalazak smjestaja za cijelu obitelj
 • Mogućnost napredovanja 
 • EAP (Employee Asistant Program) - besplatno savjetovanje pri kupnji kuće ili podizanju kredita, upisivanja fakulteta ili dodatnog usavršavanja zaposlenika
 • Pomoć prilikom upisa djece u irske škole ili vrtiće
 • Besplatni sati engleskog jezika u sklopu firme
 
Svi zaposlenici prijavljeni su od prvog radnog dana, odnosno automatski koriste sve benefite irskog zakonodavnog sustava, što uključuje i mirovinski sustav, isplatu plaće u slučaju bolovanja, dionice kompanije koje dobivaju svi zaposlenici za vrijeme rada u kompaniji, olakšice za djecu, zdravstveno osiguranje, subvencionirane cijene hrane unutar kantine i ostale pogodnosti. 
 

Musgrave - Growing Good Business

 
Musgrave je vodeća irska tvrtka za maloprodaju, veleprodaju i usluživanje hrane. Zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima, osigurava više od 41.000 radnih mjesta, u više od 1.400 trgovina i ureda u Irskoj. 
 
Riječ je o stabilnoj kompaniji s tradicijom od 145. godina poslovanja. Growing Good Bussines agenda je pod kojojm tvrtka gradi održivi, profitabilni biznis od kojeg koristi imaju zaposlenici, partneri, te lokalne zajednice. Gradnja dobrih i stabilnih odnosa, iskrena i transparentna komunikacija, pozitivno radno okruženje nešto je čime se Musgrave izrazito ponosi. 
 
 

Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte sve informacije!

 
Uz odjel ljudskih resursa, na Danima otvorenih vrata moći ćete porazgovarati i s potencijalnim kolegama iz skladišta ili vozača te čuti cijeli proces, koji su sve koraci prilikom zapošljavanja, edukacije, kako je živjeti u Irskoj, plaća, kakav je smještaj, vrtići, škole iz prve ruke. 
 

Plaća za poziciju skladišnog radnika:

 
Godišnja za poziciju skladišnog radnika: 28.300 € - 37.285€
 
 
Plaća za poziciju vozača kategorije C i C+E:
 
Godišnja plaća za C kategoriju: 42.512€
Godišnja plaća za CE kategorija: 58.000€ - 63.000€
 
 
 
Za posao skladišnog radnika ili vozača (kategorija C i CE), potrebno je osnovno znanje engleskog jezika.
 
Dođite na neki od ponuđenih termina u gradovima diljem Hrvatske, razgovarajte s ljudima direktno iz tvrtke Musgrave i saznajte sve što vas zanima.
 
Raspored po gradovima:
 
 
Imate pitanja? Želite više informacija? Pošaljite online prijavu ili upit! 
 
 
Sve upite možete poslati na e-mail job@musgrave.ie ili putem video intervjua/poziva na Whatsapp broj 00353860080251.
 
Veselimo se vašim prijavama!
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.