Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Dugi niz godina izvrsnosti: Zagrebačka pivovara i Molson Coors BH ponovno stekli Poslodavac Partner i Above and Beyond certifikate

Još jedan certifikat Poslodavac Partner u rukama je Zagrebačke pivovare i Molson Coorsa BH s visokim brojem bodova ostvarenim u svih sedam područja evaluacije HR sustava - privlačenje i zapošljavanje, onboarding i razvoj zaposlenika, angažiranost i zadovoljstvo zaposlenika, transformacija i razvoj, zadržavanje i nagrađivanje te odlazak (offboarding) i povratak zaposlenika.

Dugi niz godina izvrsnosti: Zagrebačka pivovara i Molson Coors BH ponovno stekli Poslodavac Partner i Above and Beyond certifikate

Izvrsni rezultati u certifikaciji za status Poslodavac Partner smjestili su Zagrebačku pivovaru i Molson Coors BH u prestižnu skupinu izvrsnih poslodavaca, a ovogodišnji Above and Beyond certifikat pokazao je da se nalaze u 10 % najboljih organizacija prema kvaliteti upravljanja ljudskim potencijalima. 
Above and Beyond certifikat organizacije su dobile u područjima „Innovation“ i „Future“ i to za korporativnu kulturu koja potiče inovacije i za HR prakse usmjerene održivoj budućnosti.

Dugoročno zadovoljstvo kao prioritet 

Zadovoljstvo zaposlenika unutar Zagrebačke pivovare i Molson Coorsa BH obostrano je i osnaženo brojnim benefitima i mogućnostima uvedenim nastavno na stvarne potrebe zaposlenika. Obje kompanije se vode vrijednošću „Učimo svaki dan” te svojim zaposlenicima omogućuju brojne treninge i edukacije kako bi oni mogli neprekidno usavršavati svoja znanja i vještine. Svaki zaposlenik Zagrebačke pivovare i Molson Coorsa BH ima svoj individualni razvojni plan koji mu omogućuje da upravlja svojim rastom i razvojem te da napreduje unutar kompanije, a tijekom prošle godine svaki je zaposlenik prosječno proveo preko 50 sati na različitim usavršavanjima, treninzima ili edukacijama. 

Sveobuhvatan pristup unaprjeđenjima 

Svi zaposlenici potiču se na kontinuirani razvoj i omogućava im se da djeluju kao poduzetnici te nude vlastita rješenja i prijedloge za unaprjeđenje poslovanja, a kompanija ih pritom nagrađuje za njihov trud, izvanredna postignuća i inovativna rješenja. Kroz program BRAVO! kompanija odaje priznanje najboljima te slavi timove i pojedince koji su postigli izvanredne rezultate.

Da Zagrebačka pivovara i Molson Coors BH razmišljaju unaprijed pokazuje i njihova strategija zapošljavanja koja promovira interna napredovanja pa se tako sva upražnjena radna mjesta najprije  oglašavaju unutar kompanije te se zaposlenicima omogućuje izgradnja dugoročne karijere u kompaniji. Osim toga, svim zaposlenicima su na raspolaganju i ažurne baze znanja, a u kompaniji su zaposleni ljudi  čiji opis posla, među ostalim, uključuje proaktivno upravljanje efikasnim prijenosom znanja.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što smo i ove godine primili Poslodavac Partner i Above and Beyond certifikate te potvrdili svoju poziciju u samom vrhu najboljih poslodavaca prema kvaliteti upravljanja ljudskim potencijalima. Posebno smo ponosni na našu kulturu i naše ljude jer ništa ne bi bilo moguće bez zakon ljudi koji nas čine zakon kompanijom”, izjavila je Jadranka Sakoman, direktorica ljudskih potencijala Zagrebačke pivovare.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.