Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Otvoreni poziv građevinskim radnicima - ING-GRAD nudi siguran posao

Svojim zaposlenicima osiguravaju dobra primanja koja su na razini europskog standarda, kao i mogućnost napretka unutar tvrtke.

Otvoreni poziv građevinskim radnicima - ING-GRAD nudi siguran posao

Razvoj svake tvrtke ovisi o dobrim i kvalitetnim ljudima. Iz tog razloga ING-GRAD, jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Republici Hrvatskoj, potiče radnike iz građevinske industrije poput poslovođa, zidara, tesara, armirača i fasadera da svoju budućnost grade upravo u njihovoj tvrtki.  

ING-GRAD, tvrtka s preko 35 godina iskustva, s više od 200 zaposlenika i s 200 ostvarenih projekata svojim zaposlenicima osigurava dobra primanja koja su na razini europskog standarda kao i mogućnost napretka unutar tvrtke. Ova tvrtka ima bogato iskustvo na raznovrsnim projektima, među kojima se može istaknuti rekonstrukcija crkve sv. Marka u Zagrebu, sanacija i restauracija Eufrazijeve bazilike u Poreču, izgradnja vjetroelektrane Zelengrad u Obrovcu te projekt proširenja postojećeg sustava za skladištenje sirove nafte na terminalu Omišalj. 

Tvrtka ING-GRAD također je ponosna i na svoj doprinos u obnovi grada Zagreba nakon potresa 22. ožujka 2020.

„U ING-GRAD-u smo svjesni kako je za razvoj nužno svim članovima tima osigurati stabilnost, omogućiti napredak te optimalne i konkurentne uvjete rada koji ne zaostaju za drugim zemljama članicama Europske unije. Na našim gradilištima rade ljudi raznih građevinskih zanimanja, a trenutno je najveća potreba za građevinskim poslovođama, zidarima, tesarima, armiračima i fasaderima“, izjavio je za MojPosao predsjednik Uprave mr. oec. Branislav Brizar.

Više informacija o tvrtki kao poslodavcu te aktualne oglase za posao pronađite u sklopu ING-GRAD profila.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.