Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zajednica HR stručnjaka uskoro se okuplja u Rovinju!

HR Days konferencija 8. i 9. svibnja u Rovinj donosi kombinaciju ideja, pregršt inspiracije i otvaranje novog 'poglavlja' priče o ljudskim potencijalima, okupljajući pritom više od 600 HR stručnjaka iz Hrvatske i regije!

Zajednica HR stručnjaka uskoro se okuplja u Rovinju!
Ponovno Rovinj postaje epicentar najveće i najdugovječnije konferencije posvećene ljudskim potencijalima u našim krajevima - HR Days konferencije!
 
Ovogodišnje izdanje konferencije će okupiti neke od najboljih predavača iz svijeta ljudskih potencijala, koji će nas pobliže upoznati s aktualnim temama i trendovima kao što su: upravljanje low performerima, zadržavanje zaposlenika i uloga middle managera u navedenom procesu, primjena umjetne inteligencije u HR-u, jednake plaće za jednak rad, metode otpornosti, i još mnoge druge.
 
Osim predavanja vodećih stručnjaka u industriji, ovogodišnja konferencija će ponuditi i raznovrsne i korisne radionice kao i dva panela koji će produbiti naše shvaćanje ključnih tema iz svijeta ljudskih potencijala:
 
  • „Cultural fusion na tržištu rada – kako gradimo mostove inkluzije prema stranim radnicima“, rasprava o izazovima, prilikama i najboljim praksama uključivanja stranih radnika u domaće tržište rada.
  • „To return or not to return“ , pregled prednosti i nedostatke povratka radnika u urede te alternativnih rješenja poput fleksibilnog radnog vremena ili rada na daljinu
Tijekom konferencije će biti podijeljene nagrade za Najbolje regionalne HR prakse te ćemo tako imati priliku upoznati i inovativne HR prakse, projekte te inicijative koje su tvrtke iz Hrvatske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine te Srbije implementirale u svoja poslovanja te na taj način povećale kvalitetu rada svojih zaposlenika i poslovne rezultate
 
Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije.
 
Ove godine s nama su i partneri Algebra, Employer Partner i Deep Project te sponzori Somersby i SD Worx Croatia. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.