Share
Tweet
Share

SPAR Hrvatska d.o.o.

TKO SMO MI?

Mi smo SPAR Hrvatska – hrvatska tvrtka osnovana 2004. godine kao dio SPAR Austria grupe. Prvi INTERSPAR hipermarket otvorili smo 2005. godine u Zadru, a danas brojimo više od 120 trgovina i  4600 zaposlenih. S našim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima prisutni smo u 45 gradova diljem Hrvatske te smo tako narasli u treći po veličini trgovački lanac u zemlji i drugi najbrže rastući trgovac. Našim moderno uređenim trgovinama i bogatom ponudom s velikim udjelom hrvatskih proizvoda odgovaramo potrebama naših vjernih kupaca.

ZAŠTO POSTATI DIO NAŠEG TIMA?

Postati dio našeg tima znači raditi u pozitivnom, dinamičnom i izazovnom okruženju hrvatske tvrtke s međunarodnim iskustvom, koja nudi mnogobrojna i raznolika radna mjesta. U jednoj od naših trgovina diljem Hrvatske, u Logistici u Svetoj Nedelji, u centralnim proizvodnjama mesa i pekarskih proizvoda ili središnjem uredu u Zagrebu: na svakom radnom mjestu se trudimo da naši zaposlenici obavljaju posao sukladno svom obrazovanju, iskustvu i interesima, ali i da im se pruži prilika za usavršavanjem i napredovanjem. Stoga kontinuirano radimo na provođenju postojećih i razvoju novih programa internih i eksternih edukacija koje pomažu našim zaposlenicima proširiti postojeća znanja, ali i steći nova. Na taj način stvaramo stimulativno radno okruženje koje omogućuje ne samo profesionalni već i osobni razvoj svakog od nas, a na čemu počiva i uspjeh cijele tvrtke. Kompetencije, znanja i motiviranost naših zaposlenika su ono što nas pokreće da budemo sve bolji.

NUDIMO LI POSAO BAŠ ZA VAS?

U SPAR-u smo ponosni našom ponudom radnih mjesta za različite skupine radno aktivnih kandidata. Uz zaposlenje na neodređeno uz redovita primanja, nudimo i mjesto za učeničku praksu, honorarne poslove za studente, ali i posao na pola radnog vremena za naše umirovljenike. Dakle, ako ste ambiciozni, proaktivni, komunikativni i želite da se Vaš rad cijeni i bude nagrađen, rado ćemo razmotriti Vašu prijavu za naše otvorene natječaje. No, naši natječaji nisu ograničenje za Vas: rado ćemo Vašu otvorenu prijavu uzeti u obzir i za buduće natječaje. Zato učinite prvi korak i prijavite se za posao kod nas!

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.