Share
Tweet
Share

Ericsson Nikola Tesla d.d.

Ericsson Nikola Tesla Grupa

Ericsson Nikola Tesla Grupa je vodeći isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju.

Zahvaljujući aktivnostima Centra za istraživanje i razvoj te ekspertnih centara za usluge kupcima, kompanija je vodeći hrvatski izvoznik znanja. Povezana s korporacijom Ericsson, djeluje unutar Tržišnog područja Europa i Latinska Amerika.

Proizvodi i usluge za tehnološko vodstvo

U kompaniji je provedena potpuna transformacija u modernu tvrtku okrenutu isključivo proizvodnji znanja. Vjerujemo u svijet u kojemu komunikacijska dostupnost predstavlja pravo svakoga čovjeka, jer razmjena poruka glasom, podacima i slikom, u bilo koje vrijeme i s bilo kojega mjesta u svijetu, poboljšava kvalitetu života ljudi te iskoristivost postojećih resursa. U skladu s navedenim načelima i standardima korporacije, kompanija Ericsson Nikola Tesla je odredila i svoju osnovnu djelatnost.

Poticajna kompanijska kultura za rast i razvoj

U čitavoj Ericsson Nikola Tesla Grupi danas je zaposleno gotovo 3000 kompetentnih i motiviranih zaposlenika. Od ukupno oko 2100 zaposlenika u dioničkom društvu Ericsson Nikola Tesla, fakultetsku naobrazbu ima njih preko 90%.

Za sve zaposlene osmišljen je niz mjera i aktivnosti kako bi se osiguralo motivirajuće i sigurno radno mjesto poput mogućnosti daljnjeg školovanja, razvoja kompetencija, sustava nagrađivanja, visokog standarda brige za zdravlje, vrtića za djecu i sl. Zadnjih godina intenzivno zapošljavamo velik broj mladih stručnjaka bez radnog iskustava za koje provodimo kvalitetan proces uvođenja pripravnika u radne procese te brinemo o njihovom razvoju i zadovoljstvu.

Sukladno vrijednostima koje promiče korporacija, a to su profesionalnost, ustrajnost i poštovanje, Grupa njeguje kulturu učenja budući da prepoznaje znanje kao temeljnu postavku održive kompetitivne prednosti na ICT tržištu.

Želite li se pridružiti našem timu, bilo prijavom na oglas ili putem otvorene molbe, molimo koristite navedeni link: https://www.ericsson.hr/karijere.

Naša strategija usmjerena je na tri ključna segmenta:

Visoka učinkovitost:

  • Virtualizacija i automatizacija pružaju visoku razinu učinkovitosti
  • Efikasno korištenje spektra (VoLTE, 4G, 5G)
  • Unaprjeđenja poslovnih procesa kroz automatizaciju

Digitalno iskustvo:

  • Novi pristupi koristeći umjetnu inteligenciju, Oblak, automatizaciju i analitiku kreiraju jedinstveno korisničko iskustvo
  • Brže vrijeme realizacije i veća fleksibilnost prilikom lansiranja usluga

Novi izvor prihoda:

  • 5G omogućava nove usluge
  • IoT daje dodanu vrijednost povezivosti
  • Digitalizacija industrija
  • Mreža u Oblaku

Temelji naše strategije
Stvaramo najinteligentnije i najučinkovitije mreže, isporučujemo konkurentna rješenja i inoviramo kako bi naši kupci bili uspješni u potpuno povezanom svijetu.

Naša svrha
Inovirati za dobrobit ljudi.

Naša misija
Omogućavamo punu vrijednost povezivanja za pružatelje komunikacijskih usluga i pokrećemo promjene putem naprednih ICT rješenja

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.