Share
Tweet
Share

Electus DGS d.o.o.

Electus DGS d.o.o. agencija za privremeno zapošljavanje
 

Tko smo mi?

Vodeća smo agencija za privremeno zapošljavanje u Hrvatskoj, zapošljavamo značajan broj radnika kod velikog broja korisnika naše usluge.

Naš cilj

Postizanje maksimalnog zadovoljstva, kvalitete i partnerstva u odnosu prema našim ustupljenim radnicima i korisnicima.

Naši radnici

Agencija se brine o svim zakonskim pravima i beneficijama zaposlenika, organizira potrebnu edukaciju te pomaže u upravljanju karijerom. Radnik je zaštićen Zakonom o radu koji propisuje jednake uvjete rada kod korisnika kao i njegovi ostali radnici.

Tko su naši korisnici?

Trenutno surađujemo s više od 100 korisnika (poslodavaca) različitih djelatnosti koji zapošljavaju putem naše agencije ili direktno kod sebe.

Postoji li mogućnost zapošljavanja direktno kod korisnika?

Naravno!
Ovisno o potrebama kod korisnika, po završetku probnog roka ili nakon određenog perioda.

Što zapravo znači raditi na ugovor preko agencije Electus DGS?

Nakon završetka selekcijskog procesa u kojem ste sudjelovali, preuzimamo postupak zapošljavanja sukladno Vašem dogovoru s našim korisnikom (termin početka rada, visina primanja i ostalih benefita, trajanje ugovora i sva druga pitanja bitna za Vaš rad). U Agenciji dobivate osobu koja je zadužena za Vaša pitanja vezana uz rad kod našeg korisnika, te potpisivanjem ugovora o radu zaposleni ste u Electus DGS-u, a ustupljen za rad kod našeg korisnika.

Kako izgleda selekcijski proces?

Od kojih se faza sastoji jedan od najzastupljenijih selekcijskih procesa u našoj agenciji, prikazan je u nastavku:

U potrazi ste za poslom?

Naši klijenti u potrazi su za novim zaposlenicima, a možda ste Vi baš jedan od njih!

Prijavite se na neki od naših aktivnih oglasa životopisa na e-mail adresu: zivotopis@electus.hr ili u našu bazu posloprimaca na: https://karijere.electus.hr/jobs/otvorena-molba-eDo.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.