Share
Tweet
Share

SELECTIO d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju

SELECTIO d.o.o. za upravljanje ljudskim resursima

SELECTIO d.o.o. za posredovanje pri zapošljavanju

Profesionalnim pristupom od 2003. godine, Grupa SELECTIO brzo je osigurala čvrstu tržišnu poziciju i uspješno izgradila brand SELECTIO koji danas svojim portfeljem usluga pokriva sva područja upravljanja ljudskim resursima.

Snaga našeg uspjeha leži upravo u usmjerenosti i upućenosti u sve segmente/ aspekte upravljanja ljudskim resursima što nas vodi u pristupu svakom klijentu i kandidatu. Tvrtka SELECTIO d.o.o. za upravljanje ljudskim resursima vodeća je hrvatska tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području ljudskih resursa.

Tvrtka SELECTIO KADROVI d.o.o. vodeća je hrvatska tvrtka specijalizirana za pronalazak i procjenu srednjeg i visokog menadžerskog kadra. Naše sestrinske tvrtke, Electus ljudski potencijali d.o.o. i Electus DGS d.o.o. posreduju pri zapošljavanju za širi segment tržišta rada.

U potrazi za odgovarajućim zaposlenikom, naš je glavni zadatak identificirati, privući i procijeniti najbolje kandidate – koji odgovaraju zahtjevima pozicije i kulturi organizacije.

Naša komparativna prednost počiva na:

  • izvrsnom poznavanju tržišta rada – Oformili smo profesionalni tim stručnjaka koji se zaista posvećuje svakom projektu; umreženi smo u poslovni svijet sa širokom mrežom kontakata i uvijek informirani o aktualnim zbivanjima na tržištu u svim segmentima i industrijskim sektorima. Odlučili smo kontinuirano učiti i razvijati se, implementirajući najnovija znanja i trendove te na taj način omogućavati našim klijentima pristup do najboljih kandidata.;
  • efikasnom selekcijskom procesu – Naše nam iskustvo, veličina i snaga omogućuju da klijentu u svakom trenutku pružimo uslugu maksimalno prilagođenu njegovim potrebama koristeći se najmodernijim selekcijskim alatima i bogatom internom bazom kandidata.;
  • sposobnosti isporuke – Cilj nam je ostvarenje dugoročnih partnerskih odnosa, a ne optimizacija kratkoročnih prihoda stoga ne ulazimo u projekte za koje vjerujemo da ih trenutno ne možemo optimalno ostvariti.;
  • poslovnoj etici – Vjerujemo da nas je dosljednost u primjenjivanju najviših etičkih standarda u odnosu s kandidatima, izvorima preporuka i klijentima dovela do vodeće pozicije u našoj industriji. Povjerene su nam karijere naših kandidata i poslovni razvojni planovi naših klijenata te toj velikoj odgovornosti pristupamo posvećeno i s diskrecijom.

Naši klijenti su najuspješnije velike i srednje tvrtke te podružnice multinacionalnih kompanija. Ponosni smo na činjenicu da s većinom klijenata kontinuirano radimo već dugi niz godina te da je udio projekata koji nam dolaze od postojećih klijenata mnogo veći od svjetskih standarda što nesumnjivo govori o zadovoljstvu kvalitetom naše usluge. Znamo da pronalaženjem konkurentnih kadrova, dodajemo vrijednost svojim klijentima.

Svi kandidati za nas su partneri i uz maksimalnu diskreciju omogućavamo im da na profesionalan i prihvatljiv način pronađu novo radno mjesto. Ako ste u nama prepoznali dobrog savjetnika/partnera u razvoju Vaše karijere kreirajte svoj profil u našoj internoj bazi životopisa na sljedećem linku, uz naznaku koje Vas pozicije zanimaju.

Otvorena radna mjesta kod drugih poslodavaca za koje posreduju SELECTIO KADROVI d.o.o., molimo pogledajte ovdje.

Naša vizija je vrhunskom uslugom i profesionalnim pristupom biti vodeća tvrtka u području upravljanja ljudskim resursima te najbolji partner svakom klijentu u njegovom uspješnom nošenju sa svim pitanjima vezanim uz ljudske resurse ali i partner svakom kandidatu u traženju pravog zaposlenja.

Naša misija je izgradnja i davanje neophodnog značaja sustavu upravljanja ljudskim resursima u Hrvatskoj te postavljanje standarda kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

U namjeri da se još bolje približimo tom cilju, 2009. godine pokrenut je Program usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima pod nazivom "SELECTIO HR Akademija".

Povjerenjem, znanjem i integralnim rješenjima postižemo rezultate.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.