Share
Tweet
Share

BOXMARK LEATHER d.o.o. za proizvodnju kože i trgovinu

  • Adresa: Gospodarska 12, 42202 Trnovec Bartolovečki

BOXMARK LEATHER D.O.O.

Boxmark Leather d.o.o. osnovano u 2000.g. i članica je internacionalne grupacije Boxmark World Leather. Boxmark je vodeći proizvođač visokovrijednih „highclass“ kožnih krojnih dijelova, navlaka za sjedala i tapeciranih dijelova interijera osobnih vozila za svjetsku automobilsku industriju.

Našu kompetitivnost osigurava naša inovativnost koja je ugrađena u same temelje našeg društva. Kontinuirano razvijamo naše ljudske potencijale, našu izvanrednu fleksibilnost, brz odaziv i kreativnost. To nam omogućuje da neprekidno stvaramo nove i bolje proizvode i rješenja u skladu s najvišim standardima kvalitete, zaštite okoliša i društvene odgovornosti. Svoje zadovoljstvo kroz proizvode prenosimo do naših kupaca jer je njihovo zadovoljstvo pokretačka snaga koja u nama iznova pokreće energiju za stvaranje novih vrijednosti.

KVALITETA PROIZVODA NAŠ JE IMPERATIV!

Kao vodeći proizvođač za automobilsku industriju, posebnu pažnju posvećujemo kvaliteti naših proizvoda te smo zbog toga i cijenjeni. Naše poslovanje je usklađeno s normama ISO 9001, ISO 14001 i ISO TS 16949. Svojim kupcima smo se dokazali kao iznimno kompetentan poslovni partner koji, ne samo da vrlo uspješno primjenjuje tražene standarde poslovanja „Just in time“ i „FIFO“, već se ističe i iznimnom fleksibilnošću. Boxmark je partner koji, zahvaljujući vlastitim stručnjacima i know-how-u u suradnji s kupcima, unapređuje i poboljšava proizvode i proizvodne procese što u konačnici našim kupcima donosi znatnu logističku i financijsku korist. To sve zajedno na kraju čini proizvod visoke dodane vrijednosti koji je itekako konkurentan i prepoznat od strane naših kupaca. Kroz suvremene procese upravljanja ljudskim potencijalima konstantno ulažemo u planiranje i razvoj karijere naših radnika te im nudimo mogućnosti školovanja i napredovanja u cilju maksimaliziranja njihovih ambicija i radnog učinka.

Uspješno poslovanje Boxmarka već je dugi niz godina prepoznato za što smo primili mnoštvo nagrada Udruge hrvatskih izvoznika, Hrvatske gospodarske komore, Udruge menadžera i drugih institucija, a nas posebno raduju nagrade koje nam dodjeljuju institucije općine Trnovec Bartolovečki, grada Varaždina i Varaždinske županije za doprinos Boxmarka gospodarstvu i razvitku društvene zajednice. Također, među najvećim smo izvoznicima u Republici Hrvatskoj.

ZADOVOLJSTVO RADNIKA

Naše radnike godišnje nagrađujemo sa dodatnim stimulacijama kao poticaj za dobar rad. Isto tako isplaćujemo tokom godine više nagrada najboljim i najuspješnijim radnicima, a kao zahvalu za dugotrajan rad isplaćujemo i jubilarne nagrade. Za naše radnike organizirana je i kasa solidarnosti u svrhu pomoći radnicima u slučaju bolesti ili teške financijske situacije.

DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

Boxmark, kao moderno poduzeće koje posvećuje pažnju budućnosti, zna da mora spojiti poslovnu profesionalnost sa društvenom odgovornošću. Zbog toga smo već dugi niz godina uključeni u mnoge donacije i akcije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Tradicionalno svake godine upućujemo donacije Varaždinskoj bolnici za potrebe kupnje medicinske opreme te darujemo povodom božićnih blagdana dječji odjel bolnice.

U suradnji sa Hrvatskim crvenim križom organiziramo više puta godišnje davanje krvi u prostorijama Boxmarka.

Uključeni smo u ekološko-humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova Udruge oboljelih od leukemije i limfoma. Akcija je spojila brigu za okolišem, koja je u poduzeću Boxmark jako bitna, sa prikupljanjem novčanih sredstava za oboljele. Kako nam je obrazovanje mladih generacija važno, svojim prilozima pomažemo i školama kao i mnogim drugim projektima od općeg društvenog interesa na razini lokalne zajednice.

Trenutno u naša 2 proizvodna pogona zapošljavamo preko 4.000 radnika, iz Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.

Osim u Trnovcu Bartolovečkom i Zlatar Bistrici, ima nas i u Meksiku i Njemačkoj. Uvijek smo otvoreni za ambiciozne i fleksibilne kadrove željne novih iskustava i rada u međunarodnom okruženju.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.