Share
Tweet
Share

Links d.o.o.

TKO SMO?

Links d.o.o. vodeći je maloprodajni lanac računalne opreme u Hrvatskoj s 20 godina postojanja. Ističemo se kvalitetnom paletom proizvoda, brzom uslugom, originalnim rješenjima te stručnim kadrom. Svjesni smo da dugoročan uspjeh nije moguć bez stalnog osluškivanja tržišta i potreba naših postojećih i novih kupaca i korisnika. Uz računalnu opremu, širimo naš asortiman i na druge proizvode poput bijele tehnike i kućanskih aparata, igračaka, sportske opreme te opreme za kućne ljubimce.

Osnovni pokretač našeg napretka naši su ljudi, njihovo znanje, trud i iskustvo.
Poštujemo i radimo u skladu s etičkim načelima poslovanja, ne toleriramo diskriminaciju, potičemo raznolikost i jednakost zaposlenika u odnosu na dob, spol i druge individualne karakteristike te otvorenu dvosmjernu komunikaciju. Bez obzira koji posao radili, svi smo dio jednog tima sa zajedničkom misijom - želimo da svaka kupovina u Linksu bude doživljaj iznimnog korisničkog iskustva i razlog za daljnju preporuku.

POSLOVI U LINKSU

U Linksu danas radi 180 zaposlenika u 11 hrvatskih gradova te se planiramo širiti i dalje. Poslovi koje nudimo pokrivaju raspon u sedam različitih odjela, od stručnog prodajnog osoblja u poslovnicama i webshopu preko nabave i korisničke podrške,  do grafičara i voditelja marketing kampanji. 

ZAŠTO POSTATI DIO LINKS TIMA?

Našim zaposlenicima pružamo radnu okolinu u kojoj se osjećaju pozitivno, angažirano i motivirano dati najbolje od sebe. Zaposlenicima omogućujemo razvoj novih znanja i vještina, balans između privatnog i poslovnog života, ugodno radno okruženje te pružamo brojne dodatne pogodnosti. Najvažnije - dobra smo ekipa i spremno prihvaćamo izazove!

Ako ste nedavno završili školovanje, spremni ste svojim stavom i djelovanjem stvarati pozitivno korisničko iskustvo te želite postati pravi stručnjaci za dio našeg asortimana, Links vam nudi priliku za kvalitetan karijerni start. 

Onima koji već imaju značajno radno iskustvo nudimo okolinu u kojoj će moći, kroz inovativan pristup, dati osoban doprinos daljnjem razvoju i transformaciji kompanije te brzo i neposredno vidjeti rezultate svog rada.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.