Share
Tweet
Share

FERO-TERM društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge

U periodu od 1991. godine kada je tvrtka Fero-Term osnovana u Zagrebu do danas nije proteklo mnogo vremena, a tvrtka se profesionalnim i produktivnim poslovanjem od male obiteljske tvrtke prometnula na mjesto lidera sa širokom mrežom prodajnih centara namijenjenih krajnjem kupcu kao i čvrstom veleprodajnom mrežom. Prodajni program tvrtke obuhvaća opremu za uređenje i opremanje, a osnovna podjela asortimana je: keramičke i porculanske pločice, kupaonska i sanitarna oprema, oprema za grijanje i hlađenje te sistemi solarnog grijanja. Proaktivnim pristupom poslovanju tvrtka Fero-Term je na prostore Republike Hrvatske među prvima dovela svjetske trendove uređenja interijera i najnovijih tehnologija koje predstavlja u svojim atraktivnim izložbeno-prodajnim centrima. Također, ozbiljnim pristupom, jasnom vizijom i misijom, predstavništvo tvrtke zadobilo je povjerenje proizvođača robe s potpisom renomiranih dizajnera i tako među prvima omogućila uvid u dizajnerske robne marke kupaonske i druge opreme na jednom mjestu, eliminirajući tako nuždu kupovine u inozemstvu. Politika poslovanja tvrtke formirana je na osluškivanju potreba klijenata i stavljanju tih potreba na prvo mjesto prilikom donošenja svih poslovnih odluka. Jedna od danas vrlo bitnih potreba klijenta je uštedjeti na vremenu pa tako tvrtka Fero-Term poštujući dragocjeno vrijeme klijenta želi na jednom mjestu u što ugodnijem prostoru ponuditi sve potrebno od asortimana keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske i sanitarne opreme, opreme za grijanje i hlađenje te sisteme solarnog grijanja. Prodajna ponuda tvrtke obuhvaća najnovije tehnologije koje podrazumijevaju visoku efikasnost i energetsku učinkovitost, koje su neizostavan preduvjet suvremenog ekonomskog ustrojstva svijeta. O atraktivnosti i kvaliteti ponude tvrtke Fero-Term svjedoči sve veći broj klijenata koji im s punim povjerenjem prepuštaju delikatan zadatak opremanja svog životnog prostora, a tvrtka kroz predano i beskompromisno kvalitetno poslovanje svakim danom opravdava to povjerenje.

Razvoj tvrtke

Poduzeće Fero-Term je tijekom 26-godišnjeg uspješnog poslovanja postala ime kojem se s povjerenjem obraća veliki broj klijenata u trenutku kada se upuštaju u avanturu uređenja prostora. Kontinuiranim edukacijama i dodatnim osposobljavanjima djelatnici tvrtke upoznaju se s najnovijim svjetskim tehnologijama i trendovima predstavljenim krajnjim kupcima u prodajno izložbenim centrima tvrtke. Otvaranjem poslovnica diljem Hrvatske uspješno je izgrađen prepoznatljiv imidž i tradicija kvalitete temeljenu na velikom broju zadovoljnih klijenata. Kvalitetna ponuda proizvoda i usluga te usmjeravanje na nove, svjetski priznate tehnologije, rezultirali su kontinuiranim rastom prihoda tvrtke Fero-Term. Uspješno poslovanje popraćeno povećanjem obujma posla omogućili su i stvorili potrebu za rastom broja zaposlenih pa poduzeće Fero-Term danas ponosno u svom timu broji više od 400 djelatnika. Pažnju koju poduzeće posvećuje kvalitetnom i profesionalnom odnosu s klijentima i poslovnim partnerima prenosi i na svoje djelatnike. U tom smjeru razvoja, poduzeće Fero-Term ima kontinuiran sustav edukacija i seminara u koji su uključeni poslovni partneri i djelatnici Fero-Terma radi razmjene znanja profesionalnih iskustava. Zahvaljujući osviještenom i kontinuiranom ulaganju u edukaciju djelatnika i poslovnih suradnika, poduzeće Fero-Term postala je sinonim za kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.

Vizija i misija

Vizija
Kao tržišni lider očuvati i zadržati vodeću poziciju u regiji sa najvećom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, pločica te opreme za grijanje i hlađenje.
 
Misija
Razvijanjem originalnih brandova visoke kvalitete i osluškivanjem tržišta pružiti raznovrstan i cjenovno prihvatljiv asortiman te pritom biti usmjereni na najvažnije elemente poslovanja – kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.

Prodajni centri i asortiman

Tvrtka Fero-Term, u sklopu bogatog asortimana proizvoda, nudi sve što je potrebno za funkcionalno i stilizirano uređenje doma, poslovnog, hotelijerskog ugostiteljskog ili bilo kojeg drugog prostora. U ponudi je objedinjen asortiman keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske i sanitarne opreme te opreme za centralno i solarno grijanje kao i sav popratni materijala za montažu svega prije navedenog. Kao jednu od prednosti koje tvrtku Fero-Term svrstavaju u sam vrh specijaliziranih centara za uređenje i opremanje je upravo širina prodajnog asortimana unutar kojega je ponuda za sve stilove uređenja u širokom rasponu cjenovnih kategorija i visoke kvalitete. Svi proizvodi u ponudi zadovoljavaju visoke standarde  kvalitete te se odlikuju vrhunskom tehnologijom izrade, pouzdanošću i ekološkom osviještenošću.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.