Share
Tweet
Share

Pevec d.d.

Tvrtka Pevec d.d. vodeći je trgovački lanac u Hrvatskoj kada je riječ o prodaji neprehrambenih proizvoda. Osnovana je 1990. godine i danas svojim prodajnim mjestima pokriva gotovo cijeli teritorij Republike Hrvatske. Zahvaljujući prepoznatljivosti te posebnosti u odnosu na ostale prisutne trgovine neprehrambenih proizvoda, Pevec je visoko u svijesti kupaca i potrošača te se nameće kao prvi izbor za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje, uređenje doma i vrta.

Ako ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevec tima, pošaljite nam Vašu prijavu. Uvijek smo u potrazi za motiviranim djelatnicima različitih profila koji su spremni uložiti trud i znanje u ostvarenje naše zajedničke Pevec priče i postizanje iznimnih rezultata. U Pevecu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućem i uspješnom hrvatskom poduzeću. Mi ulažemo u vas jer vi brinete o našim kupcima.

Kod nas karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, u centralnoj nabavi, računovodstvu i financijama, kontrolingu, internoj reviziji, ljudskim potencijalima, marketingu i korporativnim komunikacijama, upravljanju nekretninama, održavanju i građenju.

Kao dodatnu pogodnost našim kupcima kojima želimo ponuditi cjeloviti doživljaj kupnje razvijamo i segment ugostiteljstva preko našeg brenda Samofino te smo u stalnoj potrazi i za djelatnicima u ugostiteljstvu.

Što možete očekivati? Za početak toplu dobrodošlicu, a nakon toga:

  • strukturirani plan uhodavanja za svaku poziciju
  • različite mogućnosti razvoja karijere
  • mogućnosti stručnog usavršavanja i ulaganje u vaš osobni razvoj
  • ugodnu radnu atmosferu

Kontinuirano radimo na poboljšanju radnih uvjeta za svoje radnike, a redovitu isplatu plaće ne smatramo pogodnošću već redovitom zakonskom obvezom. Naša najniža plaća značajno je veća od zakonski propisane minimalne plaće. Ostale pogodnosti za naše zaposlenike možete pogledati na našim korporativnim web stranicama.

Pridružite se PEVEC timu

Sve aktualnosti vezane za zapošljavanje pratite na našim stranicama karijera.

Novosti o Pevecu možete pronaći i na našim društvenim mrežama

Prijavite se na neke od naših aktualnih natječaja ili nam pošaljite otvorenu zamolbu.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.