Share
Tweet
Share

Pevex d.d.

Tvrtka Pevex d.d. vodeći je trgovački lanac u Hrvatskoj u segmentu prodaje neprehrambenih proizvoda. Osnovana je 1990. godine i danas svojim prodajnim mjestima pokriva gotovo cijeli teritorij Republike Hrvatske. Zahvaljujući prepoznatljivosti te posebnosti u odnosu na ostale prisutne trgovine neprehrambenih proizvoda, Pevex je visoko u svijesti kupaca i potrošača te se nameće kao prvi izbor za kupnju proizvoda za izgradnju, opremanje, uređenje doma i vrta.

Uvijek smo u potrazi za motiviranim djelatnicima različitih profila koji su spremni uložiti trud i znanje u ostvarenje naše zajedničke Pevex priče i postizanje iznimnih rezultata. U Pevexu vas očekuje sjajna atmosfera i brojne mogućnosti napredovanja u brzorastućem i uspješnom hrvatskom poduzeću. Mi ulažemo u vas jer vi brinete o našim kupcima.

Ako ste spremni biti dio uspješne hrvatske priče i član sjajnog Pevex tima, pošaljite nam vašu prijavu putem naše stranice karijera.

Kod nas karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, u centralnoj nabavi, računovodstvu i financijama, kontrolingu, internoj reviziji, ljudskim potencijalima, marketingu i korporativnim komunikacijama, upravljanju nekretninama, održavanju i građenju.

Kao dodatnu pogodnost našim kupcima kojima želimo ponuditi cjeloviti doživljaj kupnje, razvijamo i segment ugostiteljstva preko našeg brenda SamoFino te smo u stalnoj potrazi i za djelatnicima u ugostiteljstvu.

Uz toplu dobrodošlicu možete očekivati i:

  • strukturirani plan uhodavanja
  • različite mogućnosti razvoja karijere
  • mogućnosti stručnog usavršavanja i ulaganje u vaš osobni razvoj
  • ugodnu radnu atmosferu

Kontinuirano radimo na poboljšanju radnih uvjeta za svoje zaposlenike, a redovitu isplatu plaće ne smatramo pogodnošću već redovitom zakonskom obvezom. Naša najniža plaća značajno je veća od zakonski propisane minimalne plaće. Ostale pogodnosti za naše zaposlenike možete pogledati na našim korporativnim web stranicama.

Pridružite se PEVEX timu

Sve aktualnosti vezane za zapošljavanje pratite na našim stranicama karijera.

Novosti o Pevexu možete pronaći i na našim profilima na društvenim mrežama:

Prijavite se na neke od naših aktualnih natječaja ili nam pošaljite otvorenu zamolbu.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.