Share
Tweet
Share

PRIVREDNA BANKA ZAGREB - DIONIČKO DRUŠTVO

Certifikat Poslodavac Partner

PRIVREDNA BANKA ZAGREB - DIONIČKO DRUŠTVO nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

FINANCIJE SU VAM "MRAK"?

Privredna banka Zagreb moderna je financijska institucija svjesna svoje uloge i ukupnog utjecaja na hrvatsko društvo. Osnovana 1962. godine kao univerzalna banka na temeljima i bankarskoj tradiciji Prve hrvatske štedionice, da svojim trudom i razvojem 2006. slovi za prvu i najveću internet banku te općenito jednu od najvećih i najboljih banaka u Hrvatskoj.

U svim etapama svoje povijesti Privredna banka Zagreb bila je nositelj najvećih investicijskih programa u razvoju turizma, poljoprivrede, industrijalizacije, brodogradnje, elektrifikacije i cestogradnje te je postala sinonimom za gospodarsku vitalnost, kontinuitet i identitet Hrvatske.

U siječnju 2007. godine spajanjem Bance Intesa i Sanpaolo IMI, PBZ postaje član grupe Intesa Sanpaolo. Sa svojim novim inozemnim partnerom, Privredna banka Zagreb d.d. i dalje je svojom poslovnom strategijom usmjerena na suvremene oblike bankarskog poslovanja i nove proizvode, potvrđujući time imidž dinamične i moderne europske banke koja slijedi zahtjeve tržišta i svojih klijenata.

Banka danas nudi široku paletu modernih bankovnih usluga poput telefonskog i internet bankarstva, mPay, SMS bankarstva te najširu paletu kartica za građane, kao i ulaganje u razne investicijske fondove. Osim s našim građanima koji su nam najvažniji, Banka posluje gotovo sa svim značajnim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj. Potvrda našoj kvaliteti su i razne osvojene nagrade i priznanja od strane struke u zemlji i inozemstvu.

Korporativne vrijednosti koje ugrađujemo u svakodnevno poslovanje u sebi uključuju ne samo poslovni uspjeh, nego i brigu za ljude, okoliš i ukupno poboljšanje kvalitete života zajednice u kojoj djelujemo. Naša misija je trajno i učinkovito koristiti sve raspoložive izvore za kontinuirani napredak našeg poslovanja u svim njegovim dijelovima, od ljudskog kapitala, tehnologije do poslovnih procesa. Naša vizija je biti kompanija koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti, te pružanju permanentno visoke kvalitete u svim smjerovima svog djelovanja na dobrobit klijenata, društvene zajednice, naših dioničara i djelatnika.

TKO SU ZAPOSLENICI PBZ-a?

Oni su nositelji razvoja PBZ-a te ključni čimbenik uspješnog poslovanja. Stoga se u Privrednoj banci Zagreb sustavno razvijaju sadržaji koji potiču motiviranost zaposlenika.

Predano se radi na edukaciji i profesionalnom razvoju svih zaposlenika. Kontinuirano se provodi informatičko obrazovanje, tečajevi stranih jezika, specijalizirani seminari u zemlji i inozemstvu i dr.

Sektor za upravljanje ljudskim resursima radi na unapređenju sustava internog i eksternog procesa pronalaženja kadrova te upravljanju ljudskim resursima u skladu sa strategijama Banke. Jedan od ključnih zadataka je organizacija, provođenje i analiza uspješnosti programa edukacije i usavršavanja kadrova u okviru PBZ Poslovne škole, implementacija sustava planiranja karijera za resurse visokog potencijala te definiranje politike i procedura treninga i razvoja kadrova.

ŽELITE RADITI U NAJBOLJOJ BANCI?

Snaga i ugled našeg imena, vrijednost i stabilnost naše vodeće tržišne pozicije te energija i znanje naših zaposlenika dat će i Vašem talentu novu, dodanu vrijednost. Tražite li posao koji će Vam pružiti uistinu najviše mogućnosti za ubrzan profesionalni razvoj? Želite li aktivno sudjelovati u dinamičnom svijetu financijskih servisa?

Privredna banka Zagreb Vas poziva da prihvatite izazov. Postanite i Vi dio najbolje hrvatske financijske institucije koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti.

Na našim korporativnim web stranicama http://www.pbz.hr/, pronađite više informacija o PBZGrupi, te pošaljite svoje životopise ili se prijavite putem ponuđenog obrasca na mail adresu posao@pbz.hr.

Više o PBZ Grupi

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.