Share
Tweet
Share

IN2 d.o.o.

Gotovo 30 godina razvijamo softver za niz industrijskih vertikala. Iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekli smo u gotovo svim poslovnim granama. Više od 400 zaposlenih pozicioniranih u 5 država regije, čini IN2 grupu jednim od lidera IT industrije u regiji. Unatoč veličini, zadržali smo neformalnu atmosferu, stvarajući iznimno ugodno radno okruženje. IN2 grupa je od 2018. dio CSI grupe (Constellation Software Inc.), koji djeluje u preko 100 država diljem svijeta, ima 125 000 klijenata i posluje u više od 100 različitih vertikala u javnom i privatnom sektoru.

Dobre stvari se događaju kad se susretnu IT talent i dobra poslovna prilika. U IN2 grupi, nudimo ti priliku da profesionalno rasteš i razvijaš svoj talent te doprinosiš razvoju softverskih rješenja koja našim klijentima posao čine jednostavnijim i efikasnijim. Njegujemo IN2 korporativnu kulturu i trudimo se da poslovno okruženje bude poticajno i ugodno. Važno nam je da voliš raditi s ljudima oko sebe i da si timski igrač, a zauzvrat se tvoje zasluge, trud i postignuća adekvatno vrednuju. IN2 pokriva širok spektar djelatnosti i različitih projekata, stoga vjerujemo da ćeš brzo pronaći projekt koji ti odgovara.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.