Share
Tweet
Share

Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske

Poduzetnički način rada i razmišljanja unutar jedne javne ustanove.

Da, i to je moguće!

Regionalna energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (REGEA) osnovana je 2008. godine od strane tri županije - Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske i Grada Zagreba u sklopu EU programa Inteligentna Energija za Europu.

Prva smo energetska agencija osnovana u Republici Hrvatskoj koja je postepeno zauzela poziciju vodećeg energetskog centra Jugoistočne Europe i šire.

Naša je agencija tim stručnih, ambicioznih i pozitivnih ljudi koji svojim znanjem i inovativnošću mijenjaju način gospodarenja energijom u Hrvatskoj.

Dok svojim jedinstvenim pristupom projektima uspješnog korištenja obnovljivih izvora energija i energetske učinkovitosti mijenjamo energetski krvotok Hrvatske naša je hrabra vizija uspostaviti mrežu energetski učinkovitih i ekološko osviještenih regija, županija, gradova i općina na području Sjeverozapadne Hrvatske i šire.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.