Share
Tweet
Share

MANDIS-PHARM LJEKARNA ZAGREB

  • Adresa: BRANIMIROVA 65, 10000 ZAGREB

Mandis Pharm je privatna zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost.

Osnovana je 2008. godine kao nasljednik zdravstvene ustanove za ljekarničku djelatnost Mandić Pharm koja svoje korijene vuče od 1994. godine.

Danas Mandis Pharm slovi za jednog od vodećih privatnih ljekarničkih lanaca i posluje sa 16 ljekarničkih jedinica i 2 specijalizirane prodavaonice za lijekove i medicinske proizvode.

Za nas kažu da smo jedan od najdinamičnijih sustava u svom tržišnom segmentu. Razlog tome leži u činjenici da su svi uposlenici uključeni u kontinuirani edukacijski proces koji istovremeno vodi računa o podizanju stručnih kompetencija, ali i o komunikacijsko-psihološkim vještinama. Naši zaposlenici su nam jako važni i smatramo kako jedino sa zadovoljnim zaposlenicima možemo ostvarivati i nastaviti težiti rastu poslovanja. Također su u proteklom razdoblju uložena značajna sredstva u standardiziranje i dovođenje opreme i poslovnih prostora na najvišu europsku razinu. Rezultat navedenoga je vrlo visoka razina farmaceutske skrbi, koja je prvenstveno odraz velike stručnosti farmaceuta i želje da se na najbolji način pomogne svakom bolesniku, odnosno korisniku usluge.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.