Share
Tweet
+1
Share

Oktal Pharma d.o.o.

OKTAL PHARMA d.o.o., kao dio internacionalne grupacije koja se bavi zdravljem i ljepotom, snažna je i moderna veledrogerija, ekološki osviještena i sposobna za najviše ciljeve u trgovini, zastupanju, istraživanju tržišta, promicanju farmaceutske i medicinske znanosti, kako na području Hrvatske tako i na drugim tržištima.

Oktal Pharma je usmjerena na kontinuirani razvoj zaposlenih, poboljšanje kvalitete usluga, redovito praćenje i mjerenje te stalno unaprjeđivanje razine poslovanja i zadovoljstva svojih kupaca i poslovnih partnera.

Posebno smo usmjereni na razvoj našeg zastupničkog programa te jačanje stručnog i motiviranog tima koji radi na promociji proizvoda renomiranih europskih i svjetskih proizvođača.

Vjerujemo da je ljudski potencijal jedan od ključnih čimbenika uspjeha i napretka jer samo stručni, motivirani i zadovoljni zaposlenici mogu pridonijeti dugoročnom boljitku tvrtke.

Oktal Pharma - Vaš najbolji izbor

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.