Share
Tweet
Share

EOS MATRIX d.o.o. za poslovne usluge

Upoznajte nas

EOS Grupa osnovana je 1974. godine kao maleni projekt u sklopu pravnog odjela za naplatu potraživanja tvrtke OTTO, sa sjedištem u Hamburgu.

Danas je EOS Grupa jedan od vodećih međunarodnih pružatelja individualiziranih financijskih usluga. Osnovna djelatnost tvrtke je kupnja neosiguranih i osiguranih portfelja potraživanja. Kao stručnjak za procjenu i obradu potraživanja, EOS kontinuirano primjenjuje nove, pametne tehnologije u svom poslovanju, čime jamči financijsku sigurnost za više od 20.000 klijenata u 26 zemalja. Zahvaljujući međunarodnoj mreži partnerskih tvrtki, EOS Grupa koja broji oko 7,000 zaposlenika i više od 60 podružnica, ima izravan pristup u više od 180 zemalja diljem svijeta. Ključni sektori u kojima EOS Grupa djeluje su bankarstvo, komunalne tvrtke, sektor nekretnina te online trgovina.

Naš odnos prema klijentima i zaposlenicima ne definira se isključivo vrijednostima, već i izjavom o misiji tvrtke EOS. FOR A DEBT-FREE WORLD. Više od 7000 kolega se u 26 zemalja svijeta svaki dan nastoji približiti tom cilju.

U tome nam pomaže i naš HEARTBEAT - 7 ključnih principa neophodnih za provođenje našeg cilja.

Naš slogan (claim) CHANGING FINANCES FOR THE BETTER kombinira našu viziju, svrhu i naša načela (heartbeats). Pokazuje tko smo, objašnjava što radimo i opisuje naš duh.

EOS Matrix d.o.o.

Predstavlja najveći centar za naplatu i otkup rizičnih potraživanja u Hrvatskoj, lider je na tržištu upravljanja potraživanjima u Istočnoj Europi, dio je regionalne mreže i član globalne EOS Grupe. Svojom poslovnom strategijom detaljnog poznavanja zakonskih i kulturnih specifičnosti zemalja u kojima posluje, omogućava profesionalnu i učinkovitu podršku u naplati potraživanja brojnim poslovnim subjektima u zemlji i inozemstvu čime im osigurava trenutno povećanje likvidnosti.

Uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom, EOS Matrix danas zapošljava više od 300 zaposlenika kojima nudi poticajno okruženje u kojem mogu razvijati svoje potencijale te biti dio globalne i uspješne kompanije.

Zašto raditi kod nas?

EOS Matrix cijeni lojalnost svojih zaposlenika pa se oni putem mnogih internih natječaja mogu prijaviti za pozicije i sektore ukoliko zadovoljavaju formalne uvijete ili posjeduju afinitet za specifično radno mjesto. Mnogi su tako započeli svoju karijeru kod nas radeći kao call agenti, a danas rade na različitim radnim mjestima i sektorima. 

Poslovi u sektoru naplate često su raznolikiji nego što se može činiti: djelatnik u pozivnom centru, administrator zadužen za ovršne postupke ili voditelj tima. Sve su to poslovi koje Vam možemo omogućiti. Nastojimo svaku osobu educirati za određeni posao, razviti njezine vještine i omogućiti joj da izrazi svoje talente. Ako ste otvoreni za izazove, dinamični i spremni na preuzimanje odgovornosti, bit ćemo uz Vas na svakom koraku.

S nama stvarajte budućnost.

Započnite karijeru. To nije samo posao.

Mi želimo mijenjati budućnost na bolje i želimo stvoriti svijet bez dugovanja. To je naš cilj i to nas pokreće iz dana u dan. Uvijek smo u potrazi za najboljim talentima koji će pomoći korisnicima u plaćanju svojih računa na pametan način, u skladu s mogućnostima. Od operativnih savjetnika do voditelja projekata, od pregovarača do pravnih stručnjaka, od financijskih eksperata do djelatnika pozivnog centra. Proaktivne osobe, poduzetne osobe, mislioci, kreativci: dobro ste došli! Zato što znamo kako samo zajedno možemo uspjeti u našem cilju: stvoriti svijet bez dugovanja.

Pronašli ste se u opisanom? Posjetite našu stranicu karijera.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.