Share
Tweet
Share

EOS MATRIX d.o.o. za poslovne usluge

EOS Matrix d.o.o.

Upoznajte nas

Lider smo na tržištu upravljanja potraživanjima u Istočnoj Europi te član globalne EOS Grupe. Najveći smo centar za naplatu i otkup rizičnih potraživanja na lokalnom tržištu, a u Hrvatskoj poslujemo već 14 godina.

Uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom, EOS Matrix danas zapošljava preko 300 zaposlenika kojima nudi poticajno okruženje u kojem mogu razvijati svoje potencijale te biti dio globalne i uspješne kompanije. Svojom poslovnom strategijom i detaljnim poznavanjem zakonskih i kulturnih specifičnosti zemalja u kojima poslujemo, osiguravamo profesionalnu i učinkovitu podršku u naplati potraživanja brojnim poslovnim subjektima u zemlji i inozemstvu čime im pomažemo u osiguravanju likvidnosti.

EOS Grupa jedan je od vodećih međunarodnih pružatelja individualiziranih financijskih usluga. Kao stručnjaci za procjenu i obradu potraživanja, kontinuirano primjenjujemo nove, pametne tehnologije u svom poslovanju, čime jamčimo financijsku sigurnost za više od 20.000 klijenata u 24 zemlje. Zahvaljujući međunarodnoj mreži partnerskih tvrtki, EOS Grupa broji oko 6.000 zaposlenika u više od 60 podružnica te ima izravan pristup u više od 180 zemalja diljem svijeta. Ključni sektori u kojima EOS Grupa djeluje su bankarstvo, komunalne tvrtke, sektor nekretnina te online trgovina.

Naš slogan CHANGING FINANCES FOR THE BETTER komunicira našu viziju, svrhu i naše vrijednost. Mi želimo mijenjati budućnost na bolje mijenjajući financije na bolje. To je naš cilj i to nas pokreće iz dana u dan.

Brinemo za zaposlenike i zajednicu u kojoj poslujemo.

Kao društveno odgovorna kompanija, prepoznajemo važnost ulaganja u zajednicu te smo uvijek spremni na dijalog, suradnju i sudjelovanje u inicijativama koje doprinose boljoj kvaliteti života u zajednici. Kao aktivan član zajednice uključeni smo su različite aktivnosti kojima podupiremo i doprinosimo razvitku društva u cjelini. Cijenimo raznolikost neovisno o spolu, nacionalnosti, etničkom porijeklu, religiji, invaliditetu ili seksualnoj orijentaciji.

Uvijek smo u potrazi za najboljim talentima koji će se nama razvijati uz znanje i stručnost, posvećenost našim klijentima i tehnologiju kojom pomičemo granice. Od financijskih savjetnika, pravnih ili IT stručnjaka pa do djelatnika u pozivnom centru i administratora, svi zajedno radimo na istom cilju – pomažemo našim klijentima i korisnicima te mijenjamo financije na bolje.

Ulažemo u edukaciju, pomažemo razvijati vaše vještine i omogućavamo našim zaposlenicima da dostignu svoj potencijal.

EOS Matrix cijeni lojalnost i stečenu kompetentnost svojih zaposlenika koji se putem mnogih internih natječaja mogu prijaviti za različite pozicije ukoliko zadovoljavaju formalne uvjete i posjeduju afinitet za specifično radno mjesto. Mnogi su tako započeli svoju karijeru kod nas radeći kao agenti u pozivnom centru, a danas rade na različitim pozicijama unutar istog ili drugog sektora.

Zvuči zanimljivo?

Ako ste otvoreni za izazove, dinamični i spremni na preuzimanje odgovornosti, bit ćemo uz vas na svakom koraku. Posjetite našu stranicu karijera i prijavite se!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.