Share
Tweet
Share

LIBUSOFT CICOM d.o.o. za informacijske tehnologije

O nama

 

LIBUSOFT CICOM grupacija posluje još od 1992. godine, te razvija vlastita aplikativna rješenja za vođenje proračunskog, profitnog i neprofitnog računovodstva.

Sve naše aplikacije objedinjene su pod nazivom SUSTAV POSLOVNIH INFORMACIJA koji je zaštićen znakom SPI®, a namijenjene su: jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave i ostalim obveznicima proračunskog računovodstva, komunalnim poduzećima, upraviteljima stambenih zgrada, malim i srednjim poduzećima. Naše aplikacije svakodnevno koriste operateri u preko 50% županija, 60% gradova i 35% općina.

Osim aplikativnih rješenja, LC u svojoj ponudi ima i konzultantske usluge iz područja upravljanja imovinom, upravljanja financijama (planiranje proračuna), učinkovite naplate potraživanja, vođenja postupaka javne nabave, sustav financijskih analiza i kontrola. Kako bismo korisnicima pružili kompletnu informatičku podršku nudimo i savjetodavne usluge, usluge projektiranja, umrežavanja i održavanja računalnih sustava.

LC trenutno ima oko 130 zaposlenih i preko 40 vanjskih suradnika. Sjedište tvrtke je u Zagrebu s poslovnicama u Osijeku (LC Slavonija), Novigradu (LC Istra) te poslovnim centrima u Rijeci (LC Primorje) i Splitu (LC Dalmacija).

Proces zapošljavanja

 

Proces zapošljavanja u našoj tvrtci je dijelom različit od sektora do sektora, te u ovisnosti od pozicije radnog mjesta (npr.: za radno mjesto programera postupak je drugačiji od onog za poziciju voditelja). No, ukratko se može opisati kroz slijedeće:

  • Nakon prepoznavanja potreba za zapošljavanjem, raspisuje se natječaj za prijem koji obično traje 15 do 30 dana,
  • Vrši se prva selekcija na način da se iz pristigle dokumentacije provjerava da li kandidat ima tražena znanja i druge potrebne kvalifikacije. Svim kandidatima koji na kraju procesa zapošljavanja nisu primljeni upućuje se prikladan odgovor sa zahvalom na javljanje,
  • U drugom krugu selekcije radi se provjera znanja odnosno testiranje, nakon čega se dogovara razgovor s voditeljem odjela,
  • Kandidati koji su prošli prethodni korak i zadovoljili prolaze još jedan razgovor, ovaj put s direktorom sektora te obavljaju pregovore o uvjetima rada, primanjima, datumu početka rada i drugim elementima buduće suradnje. Iznimno, kandidati mogu biti upućeni, prema zajedničkom dogovoru, na dodatna testiranja izvan LC-a,
  • 5Kandidati koji su primljeni u radni odnos na određeno vrijeme ili neodređeno vrijeme s probnim rokom, započinju radni odnos dogovorenog dana kada ih dočekuje mentor i vodi svo vrijeme suradnje do prijema u stalni radni odnos (na neodređeno).

Proces zapošljavanja za pojedina radna mjesta, a posebno za rukovodeća, nešto je različit od navedenog i uključuje puno međusobne komunikacije, dodatnih pogodnosti za upoznavanje LC-a (provođenje u LC-u jedan ili više dana bez ikakvih daljnjih obveza, stavljanje na raspolaganje dodatnih informacija), ali i prikupljanje preporuka dosadašnjih poslodavaca.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.