Share
Tweet
Share

HP - Hrvatska pošta d.d.

Certifikat Poslodavac Partner

HP - Hrvatska pošta d.d. nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Hrvatska pošta tvrtka je duge tradicije i iznimne važnosti, najveći davatelj poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i jedini davatelj univerzalne usluge prema odredbama Zakona o poštanskim uslugama.

Pošta je tvrtka velikih brojki, a kao jedan od najvećih domaćih poslodavaca zapošljava 10 000 radnika. Dnevno se u Hrvatskoj uruči 1,5 milijuna pošiljaka, 2500 poštara obavlja dostavu na sve adrese na kojima netko živi ili radi, a poštanski vozni park ima više od 3500 vozila. Poštanskih ureda je 1016, a nalaze se i na svakom od 67 naseljenih otoka. Zbog rasprostranjenosti u većini mjesta poštanski uredi postali su svojevrsni centri za obavljanje različitih usluga, posebice ondje gdje banke i druge institucije nisu dostupne. Šalterski radnici, stoga, osim poštanskih usluga korisnicima nude i brojne bankarske, osigurateljske i maloprodajne usluge.

 

Pridružite se timu Hrvatske pošte!

Hrvatska pošta neprekidno radi na širenju svog tima zapošljavajući nove kadrove i ulažući u razvoj njihovih vještina i kompetencija. Svjesna da bez zadovoljnog radnika nema ni zadovoljnog korisnika, Pošta pruža svojim radnicima brojne mogućnosti internih i vanjskih edukacija, prigodne godišnje nagrade, uvećanja na plaću za smjenski i noćni rad, dodatke za prehranu i prijevoz, redovite sistematske preglede i drugo.

Certifikat Poslodavac Partner, prestižno priznanje tvrtke SELECTIO, koji je Hrvatskoj pošti 2020. godine dodijeljen treći put zaredom, potvrda je usmjerenosti na radnike i kvalitete upravljanja ljudskim resursima.

Oglasi ovog poslodavca

  • Poštar (m/ž)

    HP-Hrvatska pošta d.d.

    Zagreb, Sesvete, Popovec, Velika Gorica, Ivanić Grad, Krapina, Zlatar, Pregrada, Hum na Sutli, Klanjec, Zabok, Bedekovčina, Karlovac, Varaždin, Ludbreg, Ivanec, Koprivnica, Sisak, Petrinja, Čazma, Čakovec, Split, Brač, Dugi Rat, Cista Provo, Dubrovnik...

  • Peronski manipulant (m/ž)

    HP-Hrvatska pošta d.d.

    Velika Gorica

  • Operater za ekspres dostavu (m/ž)

    HP-Hrvatska pošta d.d.

    Popovec, Velika Gorica, Zagreb, Mlini, Kukuljanovo, Poreč

  • Operater u poštanskom uredu (m/ž)

    HP-Hrvatska pošta d.d.

    Krapina, Zabok, Klanjec, Hum na Sutli, Pag, Novalja, Veli Iž, Žminj, Pula, Pazin, Poreč, Rovinj

  • Vozač (m/ž)

    HP-Hrvatska pošta d.d.

    Velika Gorica, Split, Kukuljanovo, Pula

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.