Share
Tweet
Share

PLIVA HRVATSKA d.o.o. za razvoj, proizvodnju i prodaju lijekova i farmaceutskih proizvoda

O PLIVI

 

Sa više od 95 godina uspješnog farmaceutskog poslovanja, PLIVA je danas članica Teva grupe, jedne od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu. Naš je temeljni cilj poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima.

PLIVA je najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočna Europa zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav. Uz to što je među najvećim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj, PLIVA je i jedan od vodećih izvoznika: više od 80% proizvoda izvozi se, a najveća tržišta su SAD, Rusija i zemlje EU.

PLIVIN proizvodni portfelj uključuje velik broj gotovih oblika lijekova za gotovo sve terapijske skupine i aktivne farmaceutske supstancije. Usmjerena na razvoj generika i lijekova s ograničenom tržišnom konkurencijom, PLIVA ima najširu paletu generičkih lijekova u Srednjoj i Istočnoj Europi.

PLIVIN je uspjeh njihova zasluga, već generacijama.

Snaga naše kompanije leži u bogatstvu različitosti, iznimnoj stručnosti zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. Svojim zaposlenicima PLIVA omogućuje kreativnost, profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad.

U PLIVI ljude cijenimo po njihovim postignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalnost, predanost, proaktivnost te motiviranost za vlastiti razvoj su odlike svih naših zaposlenika koji daju najveći doprinos našem uspjehu. Naši su timovi multidisciplinarni i u njima zaposlenici raznih struka zajedno pridonose poslovnim ciljevima i rezultatima, pri čemu imaju priliku dodatno se razvijati i proširivati svoju stručnost i kompetencije. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj suradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.

Ukoliko želite ostaviti Vaše podatke u našoj bazi kandidata ili se prijaviti na otvoreni natječaj, molimo Vas da to učinite na sljedećoj poveznici:

http://www.pliva.hr/posao-i-karijera/prijava

 

Linkovi

www.pliva.hr
www.linkedin.com/company/pliva
www.facebook.com/PLIVAzdravlje
https://twitter.com/PLIVA_HRVATSKA
https://www.instagram.com/pliva_hrvatska/

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.