Share
Tweet
Share

INA - Industrija nafte d.d.

  • Adresa: Avenija Većeslava Holjevca 10, 10000 Zagreb
Certifikat Poslodavac Partner

INA - Industrija nafte d.d. nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

{AD_MARK_AB}

INA - Industrija nafte d.d. nositelj je certifikata Above and Beyond.

INA Grupu pokreću ljudi. Zajedno gradimo pozitivnu korporativnu kulturu u kojoj poštujemo različitosti, osnažujemo kompetencije, otvoreno komuniciramo te kao tim postižemo vrhunske rezultate. Zahvaljujući akumuliranim znanjima, tržišnom iskustvu te prije svega stručnim i motiviranim radnicima koji su temelj našeg uspjeha, vodeća smo tvrtka u naftnoj industriji u Hrvatskoj i regiji. Upravo zato, INA je, kao malo koja tvrtka u regiji, idealna okolina za razvoj svih vaših potencijala.

Spoznaja da upravo ljudi čine temelje na kojima je izgrađeno poslovanje INA Grupe uvelike utječe na naše poslovno ponašanje, organizacijsku strukturu, upravljanje i sve povezane procese. Dodamo li tome velik broj različitih djelatnosti INA Grupe kojima se bavimo, izniman je raspon profesionalaca zaposlenih u Ini čija se znanja protežu od vrlo tehničkih do multidisciplinarnih društvenih područja. U INA Grupi rade stručnjaci različitih generacija, interesa i profila, angažirani na veliki domaćim i međunarodnim projektima od sjevernojadranskih platformi, preko polja i postrojenja središnje Hrvatske, Podravine i istočne Slavonije, kroz više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Sloveniji do dalekih inozemnih radilišta.

Upravo ova raznolikost donosi nam širok spektar znanja i iskustva u svakodnevni rad, koji se timskim radom pretvara u inovativna rješenja u skladu s vodećim svjetskim praksama te nam osigurava konkurentsku prednost i poslovni uspjeh u dinamičnim uvjetima na tržištima na kojima poslujemo. Sve je uočljiviji trend u kojem mlađi kolege sve brže postaju samostalni u radu i preuzimaju odgovornost nad ključnim projektima u našoj kompaniji, ne samo zbog svoje angažiranosti, već i zbog zavidne razine vodstva i mentorstva od strane starijih kolega. Bez obzira na to tko smo, gdje i što radimo, glavni cilj nam je svima jednak - biti prvi izbor naših kupaca, naših radnika i naših investitora.

U INA Grupi znamo da naša snaga leži u različitostima.

Upravo zato gradimo kulturu u skladu s najvišim etičkim vrijednostima i načelima, u kojoj se razlike poštuju i prihvaćaju, bez obzira na to jesu li to vidljive razlike poput primjerice spola, dobi, rase, jezika, invaliditeta, ili su to manje vidljive razlike poput vjere, etničke pripadnosti, seksualne orijentacije, uvjerenja, hobija ili, na primjer, stilova učenja i razmišljanja.

Svojim svakodnevnim ponašanjem stvaramo zajednicu u kojoj se svi osjećaju uključeni, poštivani i povezani i gdje svatko ima priliku za razvoj svojih vještina i talenata, bez predrasuda utemeljenih na osobnim karakteristikama koje nisu povezane s poslom.

U INA Grupi svatko je bitan.

Upoznajte nas:

#MIsmoINA

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.