Share
Tweet
Share

Adecco Hrvatska d.o.o.

Dragi posjetitelju,

Želimo da znate da je Adecco ovdje upravo zbog Vas. Poslujemo u više od 60 zemalja svijeta i zaposlili smo 32.000 stručnjaka kako bismo svakim danom spajali poslodavce s kandidatima.

Budući da na poslu provodite u prosjeku 8 sati dnevno (a ponekad i više), otprilike jednu trećinu svog života, važno je zadovoljstvo na radnom mjestu.

Od 2003. godine smo u Hrvatskoj i pomažemo kandidatima poput vas da pronađu posao na kojem će biti motivirani i uspješni, steći novo iskustvo i vještine te razviti svoju karijeru. U isto vrijeme pomažemo našim klijentima da budu konkurentni i uspješni pronalaskom odgovarajućih kandidata i podrškom koju im pružamo našim uslugama i rješenjima.

Adecco vrijednosti

Pozivamo vas da se upišete u našu bazu
i pratite oglase koje svakodnevno objavljujemo na Adecco stranici.

Čim opis u vašem životopisu odgovara onome što klijent traži, bit ćete pozvani na razgovor kod nas. Od naših konzultanata dobit ćete savjete za poboljšanje životopisa (ako su potrebni) i savjete za što bolje predstavljanje poslodavcu.

Zašto izabrati Adecco?

Vodeća smo kompanija u pružanju usluga u području ljudskih potencijala, koja povezuje više od 300 klijenata s preko 5000 tražitelja zaposlenja. Poznajemo tržište rada, znamo što poslodavci trenutno traže i što im nedostaje. Dio smo Adecco grupe, sa sjedištem u Švicarskoj, koja je svjetski lider u pružanju raznih HR usluga.

Vrata naših ureda uvijek su vam otvorena, a možete nas pronaći u Zagrebu, Puli i Rijeci.

Tražite prvi posao?

Ako ste u potrazi za prvim zaposlenjem, ne brinite. Mladim osobama koje se susreću s tržištem rada nudimo različite mogućnosti usmjeravanja. Kroz projekt Way to Work mladima dajemo priliku za usavršavanjem svojih vještina kroz brojne radionice i predavanja koje organiziramo kroz godinu.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.