Share
Tweet
Share

Conty Plus d.o.o.

Conty plus d.o.o. vodeći je regionalni distributer pločastog materijala na osnovi iverice, specijalnih proizvoda od drveta, podova, okova i dodatne opreme namijenjenim proizvodnji namještaja i uređenju interijera. Uspješno poslovanje i rast rezultati su dugogodišnjeg rada i predanosti u drvnoj industriji.

Naša je misija opskrbiti kupce i partnere pločastim materijalom i okovima vrhunske kvalitete te atraktivnog dizajna u kombinaciji sa što kvalitetnijom i brzom uslugom. Za cilj smo postavili viziju da postanemo prepoznatljiv i pouzdan partner pri distribuciji pločastog materijala i okova za izradu namještaja i uređenju interijera u regiji.

Osim distribucije širokog asortimana proizvoda, svojim kupcima nudimo i obradu ploča na visokoj tehnološkoj razini u strojnom parku u Zagrebu i u poslovnicama diljem Hrvatske. Trud i znanje naših zaposlenika te tehnologija u našim poslovnicama omogućavaju nam da brzo i kvalitetno odgovorimo svakom zahtjevu kupca.

Uz podršku vodećih europskih proizvođača, čiji smo distributeri na hrvatskom tržištu, inovativnošću i praćenjem trendova, kontinuirano proširujemo svoju ponudu i svojim partnerima osiguravamo punu podršku u praćenju tehnoloških inovacija kao i moderan dizajn.

Conty plus pruža mogućnosti profesionalnog razvoja unutar drvne industrije kroz odjele proizvodnje, prodaje, logistike, nabave, marketinga, financija i dr. Neprekidnim ulaganjem u znanje i nove tehnologije te predanim radom i iskustvom svih djelatnika nastojimo poslovnim partnerima i klijentima ponuditi što kvalitetniji, moderniji i inovativniji proizvod, te ponuditi vrhunsku uslugu.

Conty plus d.o.o.
Karlovačka Cesta 100
10250 Lučko
T: 01 6548 333
E: conty@conty.hr
www.conty.hr

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.