Share
Tweet
Share

ARGENTUM d.o.o. za trgovinu i usluge

Osnovana sa sto posto domaćim kapitalom još 2008. godine tvrtka Argentum d.o.o sa sjedištem u Zagrebu, na adresi Dubrava 2, do danas je svoje primarno poslovanje, prodaju nakita od srebra i čelika, proširila na čak 36 lokacija diljem Hrvatske.

Kao društvo s ograničenom odgovornošću, tvrtka oduvijek u svim svojim poslovnicama nudi i uslugu otkupa zlatnog i/ili srebrnog nakita. Obzirom na dugogodišnje iskustvo u tom segmentu poslovanja te zbog zahtjeva tržišta, tvrtka je početkom 2011. godine diljem Hrvatske počela otvarati stanice za otkupe zlata i srebra.

Tako je do danas, osim 36 Argentum srebrnarnica u kojima se uz prodaju vrši i otkup zlata i srebra, otvoreno dodatnih 280 otkupnih stanica, čime je Argentum postao regionalni lider .

Argentum srebrnarnice posluju u svim većim gradovima Hrvatske – dvije u Zagrebu, Rijeci, Slavonskom brodu i Virovitici, tri u Splitu i Osijeku te po jedna u Karlovcu, Varaždinu, Zadru, Šibeniku, Puli, Bjelovaru, Koprivnici, Požegi, Novoj Gradiški, Đakovu, Našicama, Vinkovcima, Vukovaru, Županji, Valpovu, Imotskom, Sinju, Križevcima, Kutini, Ogulinu, Biogradu na moru.

Tvrtka danas zapošljava na stotine educiranih djelatnika različitih profila, većinom prodavača i otkupljivača, s ciljem da na tržištu postane dugoročno prepoznatljiva po kvaliteti proizvoda trajne materijalne vrijednosti i pristupačnih cijena te mjesto na kojem svatko na siguran način može zaraditi prilikom prodaje svojih plemenitih kovina.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u edukaciju svih svojih djelatnika, Argentum danas osim cijenom i bogatim asortimanom na tržištu konkurira kvalitetnim kadrom koji je u mogućnosti zadovoljiti i najzahtjevnije klijente.

Ukoliko želite ostaviti Vaše podatke u našoj bazi kandidata ili se prijaviti na otvoreni natječaj, molimo Vas da prijavu obavite putem naše web stranice.

Linkovi:

www.argentum.com.hr
http://www.argentum.com.hr/poslovnice
www.otkupzlataisrebra.hr
http://www.otkupzlataisrebra.hr/poslovnice

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.