Share
Tweet
Share

CONNECTO MARE, d.o.o. turistička agencija

Tko smo mi?

Connecto organizira privatne transfere za pojedince i skupine. U 11 godina stalnog rasta postigli smo vodeće pozicije na nekim od najprestižnijih europskih tržišta, od Njemačke, Francuske i sjeverne Italije do Švicarske i Austrije, gdje smo posebno jaki. Naša je flota potpuno novih, luksuznih vozila klijentima dostupna u svako doba dana i noći. Sve to omogućuje motiviran tim stručnjaka kojem vas pozivamo da se priključite.

 

26 milijuna

KILOMETARA

340 tisuća

TRANSFERA

345

ZRAČNIH LUKA

 

Tko si ti?

  • tražiš ne samo posao, nego priliku za razvoj i izgradnju karijere
  • imaš mnoštvo talenata
  • znaš kako postaviti prioritete
  • snalažljiv/a si i imaš iskustva
  • ambiciozna si osoba usmjerena na posao
  • timski igrač s puno želje za radom
  • imaš razvijen osjećaj za brigu o klijentima
 

Ako se prepoznaješ u ovom opisu, na pravom si mjestu.
Želiš biti sezonac ili stalno zaposlen/a, vozač ili booking agent, marketinški genij ili računalni inženjer? Šarenoj paleti otvorenih radnih mjesta zajedničko je samo da ih obavljaju vrhunski stručnjaci. Sloboda i odgovornost u radu znače da su nam osobni integritet, entuzijazam i proaktivnost od izuzetne važnosti.

Što možeš očekivati od nas?

Connecto je organizacija u kojoj ste okruženi inteligentnim, prijateljski raspoloženim ljudima. Potičemo otvorenu komunikaciju, predlaganje novih rješenja i unapređenje poslovanja. Pridruživanjem Connectu dolazite u kulturu kolegijalnosti i poštovanja, te će vaša karijera rasti brzinom i u smjeru koje sami odredite. Dobre se ideje nagrađuju, kao i predanost u radu. Predvodnici u svojim strukama moći će se okušati u većim izazovima, te ostvariti i više prihode.

 

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.