Share
Tweet
Share

AR HRUPELJ, d.o.o. za proizvodnju auto dijelova i trgovinu

Tvrtka AR Hrupelj d.o.o. je jedina tvrtka u Hrvatskoj koja proizvodi zamjenske karoserijske autodijelove. Auto dijelove proizvodimo od 1982. godine, te imamo više od 35 godina iskustva u proizvodnji autodijelova.

U svom proizvodnom programu imamo više od 100 pozicija; blatobrani, pragovi, rubovi zadnjih blatobrana, vezni limovi... za vozila proizvođača MERCEDES, FIAT, VOLKSWAGEN, HYUNDAI, OPEL, FORD. Svoje proizvode prodajemo na području Hrvatske, no primarno ih izvozimo u EU ( Danska-tvrtka Klokkerholm koja je ujedno i naš partner, te Poljska -tvrtka Polcar) koje ih plasiraju na svjetsko tržište.

Kvalitetnim pristupom poslovanju i izradom kvalitetnih proizvoda postali smo prepoznatljivi na svjetskom tržištu autodijelova. Od svog osnutka iz godine u godinu bilježimo rast u proizvodnji autodijelova, jer kontinuirano ulažemo u razvoj novih proizvoda, te pritome ulažemo u nove tehnologije.

Zbog konstantnog povećanja obujma posla i sve većih zahtjeva (narudžbi) naših inozemnih partnera imamo potrebu za zapošljavanjem novih djelatnika.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.