Share
Tweet
+1
Share

Divona d.o.o.

Divona d.o.o
Avenija Dubrava 162, 10040 Zagreb
Game World Facebook stranica

Povijest Game World grupe

Grupa Game World je jedna od najdinamičnijih tvrtki za priređivanje zabavnih centara i elektronskih kasina u Europi. Grupa se sastoji od mnogo samostalnih pravnih osoba koje su osnovane kao društva za priređivanje igara na sreću i ugostiteljstva između ostalih u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Moldaviji i Hrvatskoj.

Grupa Game World se svrstava među vodećim tvrtkama u istočno-srednjoeuropskoj regiji – unutar tvrtki koje djeluju u istom profilu.

Grupa je počela djelovati 1995. godine – poslovanjem s automatima za igre na sreću. Game World sada očekuje svoje goste već s 2500 igraćih mjesta u zemljama kontinenta.

U Hrvatskoj poslujemo od 2007. godine kada smo otvorili automat klub Game World Dubrava koji se nalazi u istočnom dijelu grada Zagreba i to u produžetku Maksimirske ceste na adresi Avenija Dubrava 162.

U siječnju 2011. godine otvorili smo Game World Arena u zagrebačkom Arena Centru, koji je naš prvi automat klub u jednom od hrvatskih shopping centara.

Grupa Game World u svakom segmentu pruža vrhunsku uslugu. Posluživanje obavljaju odlično pripremljene hostese, a operativnu pozadinu osiguravaju visoko kvalificirani stručnjaci.

Naše goste u ugodnom ambijentu očekuju najmoderniji automati za igre na sreću i ljubazno osoblje.

Također, u našim automat klubovima možete uživati u klimatiziranom prostoru za pušače.

Karijera u Game World-u

Cijenimo ugodnu radnu atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i timskom radu.

Svojim zaposlenicima Game World omogućuje profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.