Share
Tweet
Share

Divona d.o.o.

Divona d.o.o
Avenija Dubrava 162, 10040 Zagreb
Game World Facebook stranica

Povijest Game World grupe

Grupa Game World je jedna od najdinamičnijih tvrtki za priređivanje zabavnih centara i elektronskih kasina u Europi. Grupa se sastoji od mnogo samostalnih pravnih osoba koje su osnovane kao društva za priređivanje igara na sreću i ugostiteljstva između ostalih u Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj, Moldaviji i Hrvatskoj.

Grupa Game World se svrstava među vodećim tvrtkama u istočno-srednjoeuropskoj regiji – unutar tvrtki koje djeluju u istom profilu.

Grupa je počela djelovati 1995. godine – poslovanjem s automatima za igre na sreću. Game World sada očekuje svoje goste već s 2500 igraćih mjesta u zemljama kontinenta.

U Hrvatskoj poslujemo od 2007. godine kada smo otvorili automat klub Game World Dubrava koji se nalazi u istočnom dijelu grada Zagreba i to u produžetku Maksimirske ceste na adresi Avenija Dubrava 162.

U siječnju 2011. godine otvorili smo Game World Arena u zagrebačkom Arena Centru, koji je naš prvi automat klub u jednom od hrvatskih shopping centara.

Grupa Game World u svakom segmentu pruža vrhunsku uslugu. Posluživanje obavljaju odlično pripremljene hostese, a operativnu pozadinu osiguravaju visoko kvalificirani stručnjaci.

Naše goste u ugodnom ambijentu očekuju najmoderniji automati za igre na sreću i ljubazno osoblje.

Također, u našim automat klubovima možete uživati u klimatiziranom prostoru za pušače.

Karijera u Game World-u

Cijenimo ugodnu radnu atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i timskom radu.

Svojim zaposlenicima Game World omogućuje profesionalni rast i razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.