Share
Tweet
Share

HGSPOT informatika d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

O kompaniji

HGSPOT je jedno od vodećih poduzeća u prodaji informatičke opreme, potrošačke elektronike i multimedije, iza koje stoje godine postojanja i djelovanja na području cijele Hrvatske. Ime koje već odavno asocira na nabavu prvog računala te na prve korake u IT-u, danas osigurava najraznovrsniju ponudu elektronike i informatike u sprezi koja maksimalno omogućava iskorištavanje tehnologije za sve potrebe. Raznovrsnost izbora je perjanica naše prodaje, gdje se orijentiramo na aktualne tehnologije i uređaje. Osiguravamo kupcima široku ponudu brojnih svjetski poznatih brandova i uvijek najnovije uređaje. Posebice smo ponosni što kvalitetu našeg rada prepoznaju i sami brandovi te smo kao kompanija u posebnom statusu Applea, HP-a, Acera, Samsunga, te brojnih drugih brandova, a sve navedene statuse stekli smo kroz dugogodišnju edukaciju našeg osoblja i podizanjem standarda prodaje. Od velikog nam je interesa i zadovoljstva naći nove i zanimljive načine približavanja IT/CE industrije našim kupcima kako bi bili tržištu osigurali hardversku podlogu za korištenje svih raspoloživih tehnoloških mogućnosti.

Orijentiranost na ljude i kvalitetu

HGSPOT ulaže mnogo vremena i truda u nadogradnju poslovanja, ponajviše kroz naobrazbu osoblja i poboljšanje kvalitete svih uslužnih djelatnosti. Naši zaposlenici kontinuirano prate sva dostignuća u tehnologiji, posebice IT industriji, kako bi što kvalitetnije predstavili nova postignuća i proizvode našim klijentima. Krasimo se dinamičnom i otvorenom radnom sredinom koja uz standardnu formalnu poslovnu komunikaciju, njeguje i neformalne prijateljske odnose među zaposlenicima. Različiti profili osoba koje rade u HGSPOT-u čini iznimnu prednost u poslovanju, kroz međusobno nadopunjavanje svojim različitim interesima i znanjima. Glavna osobina naših zaposlenika je srčanost i predanost te nadasve izrazita posvećenost poslu kojim se bave. 

SPLIT - TERZIĆEVA, POLJIČKA

LOGISTIČKI CENTAR
OSIJEK


 

PULA

RIJEKA


 

VINKOVCI

VARAŽDIN
 

ZAGREB - UTRINA, ŠPANSKO

Postani dio HGSPOT familije

Veselimo se svim našim budućim kolegicama i kolegama, čije snage i sposobnosti ćemo rado ukomponirati u našu rastuću radnu okolinu. Od naših budućih zaposlenika očekujem ozbiljnost i orijentiranost ka ciljevima, s fleksibilnošću pri radu i motivaciji za napredak. Svim novim djelatnicima omogućujemo izvanrednu suradnju s vodećim svjetskim brendovima i savladavanje novih znanja i vještina koji će svakom zaposleniku zasebno pomoći u njihovom profesionalnom napretku. Iznad svega cijenimo timski rad i ugodnu atmosferu koju želimo priuštiti svim našim kolegama, a tako i budućim.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.