Share
Tweet
Share

FUSIO društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju i trgovinu ugostiteljskom opremom

  • Adresa: Buići 60, 52440 Poreč
  • Telefon: 052429145
  • Web: www.fusio.hr

www.fusio.hr
www.facebook.com/fusio.hr/?locale=hr_HR
www.instagram.com/fusio.hr/

Fusio d.o.o. je vodeća tvrtka na području projektiranja, opremanja, proizvodnje i servisa ugostiteljske opreme.

Uz poznate domaće turističke tvrtke poput Maistre, Valamara, Istraturista, Plave lagune i drugih sličnih tvrtki, opremili smo i niz objekata stranih investitora poput Radisson Blu Sun Gardens Resorta, Falkensteiner Resorta Punta Skala, Aman Sveti Stefan Luxury Resorta te čitavog niza manjih privatnih objekata, škola, domova umirovljenika, vrtića i drugih javnih ustanova. Valja napomenuti i da je tvrtka Fusio već par godina uspješni izvoznik u Europsku uniju te da smo prisutni na tržištu Crne Gore, Makedonije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

 

Dugogodišnje iskustvo, provjereni stručnjaci, kvalitetni materijali i proizvodi, ustrajnost i predanost razlozi su da nam se obratite s punim povjerenjem. Svojim projektiranjem, opremanjem, proizvodnjom i servisom ugostiteljske opreme cilj nam je stvarati užitak.

Vizija

Naša vizija je biti vodeći proizvođač kuhinjske opreme na tržištima na kojima smo prisutni, iz dana u dan ostvarivati vrhunske rezultate, voditi ponudom i inovacijom na tržištu te pravovremeno zadovoljiti želje i potrebe kupaca.

Misija

Naša misija je našim partnerima u svakom trenutku nuditi kvalitetu, ideje i osvježenje. Održati ugled lojalnog partnera, pratiti i voditi svjetske trendove, širiti horizonte iskorakom u regiju, te razvijati nove proizvode u skladu s potrebama vremena.

 
 

Naša najveća vrijednost naš je tim!

Konstanto ulažemo u razvoj i edukaciju te nastojimo implementirati posljednja znanja i tehnologije. Znatiželjno i sa mnogo strasti razvijamo nove proizvode, te iz dana u dan ostvarujemo vrhunske rezultate s velikim naglaskom na zajednicu s čijim povjerenjem rastemo i čije nam povjerenje ulijeva sigurnost u implementaciji inovativnih rješenja.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.