Share
Tweet
Share

SALVE REGINA-MARIJA BISTRICA d.o.o.

  • Adresa: Trpinjska 9, 10000 Zagreb

O NAMA

Salve Regina hoteli smješteni su u Mariji Bistrici i Omišu.

Hotel Kaj****, Marija Bistrica.

65 soba, wellness, restoran, lobby bar, konferencijske dvorane.

Boutique hotel Nestos****, Duće neposredno pored Omiša, 31 smještajna jedinica, vanjski bazen, restoran, wellness centar.

Holiday Village Sagitta***, All Inclusive Light u Lokvi Rogoznici, nadomak Omiša, naselje koje uključuje: hotel (87 soba), 40 apartmana i 38 bungalova.

OSNOVNA NAČELA

Motivacija i zadovoljstvo svakog radnika siguran je uspjeh prema uspješnom poslovanju. Otvorena komunikacija s radnicima i briga za svakog od izuzetne je važnosti te predstavlja osnovu našeg poslovnog djelovanja. Težimo stalnom usavršavanju i napretku te zbog toga ulažemo u znanje i potencijale radnika kroz radionice i individualne zadatke. Nastojimo održavati motivacijsko, dinamično i ugodno okruženje.

RAZVOJ ZAPOSLENIKA

Kako bismo bili u konkurentnoj prednosti, konstantno obrazovanje, usavršavanje znanja i vještina zaposlenika predstavlja temelj našeg poslovanja. Napredak svakog zaposlenika predstavlja put prema poslovnom uspjehu pojedinca kao i našoj konkurentnosti na tržištu, stoga nudimo:

  • osiguran smještaj po potrebi
  • osigurana prehrana (Holiday Village Sagitta, hotel Nestos)
  • stimulacije za izvrsnost u radu
  • edukacije i usavršavanja
  • mogućnost stalnog zapošljavanja

“Volim raditi u hotelu Nestos jer je boutique hotel te za razliku od većih hotela možeš se individualno posvetiti svakom gostu. Stvorili smo atmosferu gdje se gosti osjećaju kao kod kuće, a ne u hotelu. Volim što je svaki dan drugačiji i dinamičniji i imaš priliku upoznati puno ljudi te steći nova poznanstva, a i prijateljstva. Hotel Nestos te poslodavca Salve Regina- Marija Bistrica d.o.o. definitivno preporučujem kao poslodavca jer su korektni te nude opciju i sezonskog i cijelogodišnjeg zapošljavanja.”

Toni Matuh, voditelj restorana Nestos

“Radim u Sagitti na recepciji od travnja 2022. godine. Studentica sam zadnju godinu studija i tražila sam posao gdje mogu usavršiti svoja znanja i u praktičnom djelu. Posao recepcionerke mi je omogućio usavršavanje jezika te pristup poslovima poput izrade računa, prijema i prijave gostiju. Najbolji dio posla je naučena poslovna komunikacija s gostima te jako ugodna atmosfera s kolegama i nadređenima. Posao mi ostavlja dovoljno vremena da se posvetim i privatnom životu.”

Ružica Jukić, recepcionerka

U hotel Kaj sam došla prije 2 godine i radim kao wellness terapeut. Atmosfera je opuštena i prijateljska što mi je izuzetno bitno na poslu. Svakodnevni rad s gostima prilika je za usavršavanje komunikacije. Vidim sebe ovdje još dugo i mislim da je raditi u hotelu Kaj lijepo poslovno iskustvo na kojem sam stekla i prijatelje.

Kristina L., wellness terapeut

Želite li i Vi postati dio našeg tima?

Spremni ste na nove izazove, učenja i poslovni uspjeh?
Vaša je prednost snalažljivost, motiviranost, odgovornost, pouzdanost, stručnost, timski duh?

Ukoliko se prepoznajete u navedenome, izaberite rad u jednom od naša 3 hotela i javite nam se na:

1. otvorene natječaje
2. ispunite obrazac za prijavu na:
https://www.hotelkaj.hr/karijera-u-salve-regini.aspx ili
3.pošaljite otvorenu molbu na mail: karijera@salveregina.hr

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.