Share
Tweet
Share

PRIMARK, društvo s ograničenom odgovornošću za označivanje proizvoda i ambalaže i trgovinu

 • Adresa: Novačka cesta 10a, 10437 Rakitje
 • Telefon: +385 1 3436 280

O NAMA

Najstarija smo i najiskusnija tvrtka u Hrvatskoj i regiji na području implementacije industrijskih sustava označavanja visoke tehnološke razine. Nudimo kompletna rješenja označavanja proizvoda i ambalaže te izvedbu projekta sljedivosti.

Regionalni smo integracijski partneri sa tvrtkama TELESIS, TOSHIBA, REA-JET, ARCA, ZEBRA, VALCO MELTON i druge, koje svaka na svom području predstavlja tehnološki vrh svjetske ponude.

POVIJEST

PRIMARK d.o.o. osnovan je 1997. godine u Zagrebu. Dio smo međunarodne grupe koja pokriva regiju Jugoistočne Europe. U grupi je zaposleno više od 60 zaposlenika, od toga 25 razvojnih inženjera, što nam omogućava snagu u izvođenju najsloženijih projekata u označavanju, te kvalitetnu podršku našim korisnicima. Naši iskusni stručnjaci u stanju su ispuniti najsloženije zahtjeve na polju označavanja proizvoda, integrirati ga s ostalim strojevima i prilagoditi potrebama kupca.

Naša su prednost naši stručno osposobljeni zaposlenici, koji posjeduju visok stupanj specifičnih znanja i iskustva za pružanje individualnih rješenja po mjeri zahtjeva naših kupaca. Inovativnim pristupom i cjelovitim znanjima već više od 20 godina kreiramo kvalitetu uz upotrebu najnovijih tehnologija. Poseban naglasak stavljamo na osmišljavanje trajnih rješenja za izazove s kojima se naši kupci susreću u svom radu i takav pristup je baza našeg kontinuiranog uspjeha.

DJELATNOST

Naša glavna djelatnost je označavanje proizvoda i ambalaže. Iz našeg tehničko – distribucijskog centra u Zagrebu svojim klijentima nudimo cjelovita rješenja, počevši od prvih konzultacija, dizajna i izrade, sve do ispitivanja i predaje kupcu u operativnom stanju, kao i održavanja te isporuke potrošnog materijala i rezervnih dijelova za uređaje.

Kontakti s našim principalima u svijetu osiguravaju nam stalnu prisutnost na svjetskom tržištu industrijskih sustava označavanja, te smo uvijek na samom izvorištu inovacija.

Dinamično odlučivanje i predanost poslu, spremnost da kroz razmjenu znanja, ideja i iskustva prihvatimo svaki izazov, temeljne su odrednice koje su jamstvo našim korisnicima za uspješno korištenje i održavanje uređaja.

NAŠE USLUGE

PRIMARK POSLOVNA FILOZOFIJA I ODREDNICE

 • Kratko vrijeme isporuke i izvođenja
 • Kvaliteta i pouzdanost
 • Inovacije i uvažavanje najnovijih svjetskih trendova

ISPORUKA OPREME

 • Isporuka po sistemu “ključ u ruke”
 • Montaža opreme
 • Puštanje u rad
 • Obuka operatera za rad kod korisnika

USLUGE KONZALTINGA

 • Projektiranje sustava označavanja sukladno tehnološkoj liniji krajnjeg korisnika
 • Specijalizirani tehnički konzalting

JAČANJE MEĐUNARODNE KONKURENTNOSTI I PRISUTNOSTI

PRIMARK provodi projekt “Ulaganje u jačanje međunarodne konkurentnosti tvrtke Primark d.o.o.”, koji je sufinanciran sredstvima iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Cilj je povećati sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima te pridonijeti povećanju udjela malih i srednjih tvrtki u ukupnom izvozu roba i usluga poboljšanjem uvjeta za njihov rad u međunarodnom okruženju. Provedbom projekta povećali smo udio svojih proizvoda i usluga na inozemnom tržištu, te smo time poboljšali vlastitu konkurentnost. Otvorili smo nove mogućnosti zapošljavanja, nova radna mjesta i razvoj svih zaposlenih kroz specifična znanja koja usvajaju u zemlji i inozemstvu.

NAŠA PODRŠKA

Osiguravamo svu potrebnu podršku u i izvan jamstvenog roka, opskrbu potrošnim materijalom i rezervnim dijelovima za područje Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i ostale državame regije. Za kvalitetnu servisno-tehničku podršku jamče naši serviseri koji se redovito usavršavaju u obrazovnim centrima naših principala u Njemačkoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Italiji, Sjedinjenim Američkim Državama. Originalne rezervne dijelove te potrošni materijal osiguravamo u našem servisno-distributivnom centru u Zagrebu.

Pouzdani smo inženjering partner u domeni visoko kvalitetnih rješenja za industrijska označavanja proizvoda i ambalaže namijenjena proizvodnoj i prehrambenoj industriji, poduzećima i obrtima. Naša rješenja industrijskog označavanja svakodnevno primjenjuju tvrtke diljem Hrvatske i regije.

Na stalnom smo raspolaganju našim klijentima kroz pružanje podrške i kontakta: support@primark.hr

KARIJERA U PRIMARKU

Ponašamo se odgovorno prema našim zaposlenicima i zajednici. Ljudi s kojima radimo i radno okruženje koje kreiramo, uz konstantan odabir kvalitetnih kandidata za rad u Primarku, najveći su nam prioritet. Svjesni smo da sve naše kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost ovise o našim timovima. Cjelovitim selekcijskim postupcima pri zapošljavanju odabiremo „pravog čovjeka za pravo mjesto”.

Kad se zaposlite u Primarku, strukturirano ćete stjecati nova znanja i iskustva. Bit ćete suočeni s izazovima u stabilnoj industriji, koja posluje u internacionalnom okruženju. Vašu motivaciju, rezultate i uključenost procjenjivat ćemo tijekom obuke i perioda integracije na mjesečnoj razini. Vaš daljnji razvoj karijere u tvrtki ovisi o Vama. Mi ćemo Vam omogućiti da postignete svoj maksimum.

POSTUPAK ODABIRA KANDIDATA

Strukturirani intervju nam je jedan od najvažnijih koraka tijekom selekcije. Prilikom provedbe intervjua dolazimo do informacija potrebnih za procjenu radne uspješnosti te se međusobno upoznajemo. Prepoznajemo kandidate čije su osobne vrijednosti u skladu s vrijednostima naše kompanije.

Kako se pripremiti za razgovor za posao?

 • Vaš životopis je prva informacija putem kojet ćemo saznati o Vama.
 • Kada ste poslali Vašu prijavu, pregledat ćemo Vaše podatke i pozvati Vas na razgovor
 • Sljedeći korak u selekcijskom procesu je razgovor / intervju za zapošljavanje

Ako ste proaktivna i prodajno usmjerena osoba sa značajnim iskustvom vođenja prodajnih industrijskih projekata, kontaktirajte nas otvorenom ponudom na www.primark.hr / karijera

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.