Share
Tweet
Share

Ozon Media d.o.o.

  • Adresa: Radnička cesta 47, 10000 ZAGREB

Stotine restorana, tisuće zadovoljnih kupaca i stotine tisuća online narudžbi hrane – Pauza.hr je servis za naručivanje dostave hrane po svačijem ukusu.

Pauza.hr omogućuje jednostavno online naručivanje dostave hrane iz više od 150 restorana u Zagrebu, Zaprešiću, Rijeci, Splitu, Karlovacu, Puli i Zadru. Odlična ponuda jela, pregledni jelovnici, brzo online naručivanje dostave hrane, ocjene i preporuke korisnika - sve na jednom mjestu!

Pauza.hr je 10 godina dio hrvatskog weba. Tu smo za sve one koji misle da je pravi luksuz da im netko kuha ono što žele, onako kako to žele i da im dostave hranu na točno mjesto na kojemu se nalaze, ali i za one kojima telefonsko naručivanje oduzima previše vremena i nije u njihovom stilu.

 

Pauza.hr omogućuje svima da u samo 3 klika mišem (ili dodirom prsta preko aplikacije na svom mobilnom uređaju), pred svojim vratima, dobiju dostavu hrane koju požele!

Takav uspjeh ne bismo mogli postići bez svojih zaposlenika. Pauzin tim je stručan i mlad, uvijek u tijeku s modernim tehnologijama i offline strategijama. Pauza.hr pokrenuta je 2008. godine kao start-up projekt. Danas smo dio globalne grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u više od 40 zemalja svijeta diljem Europe, Azije, Amerike i Bliskog istoka. Delivery Hero surađuje s više od 150,000 restorana i ima preko 6,000 zaposlenika. Biti dijelom tako velike grupacije omogućuje nam kontinuiranu razmjenu znanja i novosti u svijetu online dostave hrane kao i neprekidno unapređivanje korisničkog doživljaja online naručivanja hrane u Hrvatskoj.

Svaki Pauzin zaposlenik igra veliku ulogu u oblikovanju našeg branda, a Pauza.hr se, održavajući svoju radnu atmosferu motivirajućom i ugodnom, potičući proaktivnost, inovativnost, profesionalni i osobni rast, trudi da se svaki zaposlenik osjeća dobro i prihvaćeno.

Postanite dio našeg uspješnog tima i pošaljite otvorenu molbu na mail ili pogledajte trenutno otvorene pozicije.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.