Share
Tweet
Share

GENERALI OSIGURANJE dioničko društvo

Generali osiguranje d.d. član je Generali Group, koja bilježi 180 godina kontinuiranog poslovanja, što je znak izrazite financijske stabilnosti, poslovnog iskustva i senzibiliteta za okruženje u kojem djeluje. Oslanjajući se na vrijednosti koje su ga dovele na prestižne pozicije, Generali nastavlja priču o dalekosežnoj viziji temeljenoj na postojanosti i predanom stvaranju na zadovoljstvo i sigurnost klijenata širom svijeta.

Osiguravatelj bez granica

Osnovan u Trstu 1831., Generali je vodeći osiguravatelj u Italiji i jedan od lidera među europskim osiguravateljima gdje predvodi u segmentu životnih osiguranja. Sa 85.000 zaposlenika širom svijeta i 70 milijuna klijenata u više od 60 zemalja, Generali zauzima vodeću poziciju na tržištima Zapadne Europe te sve značajnije mjesto u Istočnoj Europi i Aziji.

U Hrvatskoj od samog početka

Generali je od osnutka posebnu pažnju pridonosio razvoju poslovanja u Hrvatskoj s obzirom na izrazite tradicijske poveznice. Snažna gospodarska povezanost ovih krajeva razlog je što se samo godinu dana nakon utemeljenja Društva u Trstu prve agenture otvaraju 1832. u Karlovacu i Rijeci, važnim ekonomskim i prometnim središtima. Generali je uskoro prisutan u svim većim hrvatskim gradovima, povezujući ih tako u snažnu osiguravateljnu mrežu. Generali u Hrvatskoj ima važnu ulogu u poslovima osiguranja i nekretnina sve do sredine prošlog stoljeća. Povratak u Hrvatsku slijedi 2002. godine u težnji da tržištu pruži najvišu razinu usluge sukladno standardima grupacije.

Usmjeravajući se na razvoj inovativnih i fleksibilnih osigurateljnih proizvoda i usluga uz razumijevanje potreba društva u kojem djeluje, Generali je jedan od najbrže rastućih osiguravateljnih društava na hrvatskom tržištu. Generali osiguranje zapošljava preko 400 djelatnika i savjetnika u osiguranju grupiranih u pet regionalnih direkcija u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i Varaždinu, a koje okupljaju preko oko 40 poslovnica širom Hrvatske.

Temeljne vrijednosti

Briga za klijenta središte je djelovanja i oslonac korporativne filozofije izražene u vidu tzv. «CARE koncepta» vođenog načelima korektnosti, poštenja, profesionalizma i transparentnosti. Globalni odaziv na financijske usluge Generalija, dokaz je ispravnog razvoja svakog segmenta poslovanja i sposobnosti sustavnog usmjeravanja na potrebe svakog klijenta, širom svijeta. Težimo stvaranju dugoročnog i personaliziranog odnosa sa svakim osiguranikom, čiji interesi za ostvarenjem osobne ili financijske sigurnosti svojih najbližih predstavljaju središte naših aktivnosti.

Zašto odabrati Generali?

Raditi u Generaliju znači prihvatiti filozofiju poslovnog napretka, poticati ostvarenje osobnog i profesionalnog uspjeha u motivirajućoj atmosferi u suradnji s ostalim djelatnicima. Odgovoran pristup svakodnevnim poslovnim izazovima, omogućava izražavanje vlastitih potencijala što osigurava daljnju perspektivu individualnog razvoja. U Generaliju slijedimo misao kako su osobni uspjeh i zadovoljstvo djelatnika osnova daljnjem uspješnom razvoju kompanije, stoga se posebna pažnja pridaje motivacijskim aspektima i potrebama stručnog usavršavanja djelatnika, uzimajući u obzir pojedinačne potencijale i zagovarajući uvjete za konstruktivno, korisno i ugodno radno okruženje.

Generali kao poslodavac:

  • podrazumijeva kvalitetu menadžmenta i djelatnika kao kompetenciju
  • svoje suradnike traži aktivno i pravovremeno, nudi im radni svijet koji ih unapređuje i pred njih postavlja zahtjeve
  • nudi konkretne razvojne perspektive za vrhunske mlade kadrove koje i realizira
  • pruža ciljanu potporu mlađim kadrovima

Profesionalno usavršavanje i edukacija djelatnika

Generali definira i potrebu dopunskog školovanja djelatnika kao standard za sve zemlje u kojima je Generali prisutan. Edukacija obuhvaća programe internog i eksternog stručnog školovanja, a novi djelatnici pohađaju seminare za novake. Dosljedno provodeći ovu praksu, Generali naglašava važnost stalne edukacije djelatnika kao ključne pretpostavke za daljnji prosperitet kompanije.

Zadovoljstvo vlastitim stvaralaštvom i aktivno sudjelovanje u poslovnim uspjesima Društva, vrijednosti su koje Generali nudi svojim djelatnicima.
Jeste li spremni sudjelovati?

Vašim upitom obratite nam se na sljedeće adrese:

Generali osiguranje d.d.
Ulica grada Vukovara 284
10000 Zagreb

www.generali.hr
posao.hr@generali.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.