Share
Tweet
Share

H&M - Hennes & Mauritz d.o.o.

Postani i ti dio našeg tima i zajedno s nama gradi svoju karijeru.

Pogledaj našu stranicu i provjeri u koji se od otvorenih radnih mjesta najbolje uklapaš!

Prodajni savjetnik

Kao pravi „multitasker“ najradije si u samom središtu zbivanja. Ne tražiš samo posao, nego i šansu za razvoj i izgradnju karijere. Zvuči poznato? U tom slučaju vrlo vjerojatno imaš prave preduvjete za naš prodajni tim kao Prodajni savjetnik.

Vodi svoj odjel – vodi svoju karijeru!

Imaš mnoštvo talenata, brzo se snalaziš u poslu i znaš kako postaviti prioritete, a iznad svega imaš iskustva u vođenju tima? Usmjeren si na prodaju, ambiciozan si timski igrač s puno želje za radom te imaš razvijen osjećaj za modu i trendove? – Onda si na pravom mjestu! Kao Voditelj odjela samostalno postavljaš granice svoje karijere jer nam je tvoj osobni razvoj jednako važan kao i cjelokupni poslovni uspjeh.

Možeš podnijeti gledati kako sav tvoj rad nestaje?

Kada je odjeća izložena na najbolji način, ona nestaje. Brzo. A to je u osnovi dobra vijest. No da bismo to postigli trebamo kreativne i vrijedne djelatnike. Imaš oko za kombiniranje odjeće? – Odlično, jer posao Visual Merchandiser-a onda je kao stvoren za tebe. Tvoje odgovornosti uključuju motivirati, educirati i inspirirati svoje kolege da neprestano misle na komercijalan način.

 

Store Manager

Da, vođenje modne trgovine bi ti trebao dati osjećaj ponosa. Obveze Voditelja trgovine ujedno predstavljaju tvoje voditeljske vještine, te tvoju poslovnu snalažljivost i poduzetnost. Važno nam je kako inspiriraš i motiviraš svoj tim, te kako ih potičeš da zajedno postignete odlične rezultate.

Brza prijava putem linka: http://career.hm.com/content/hmcareer/hr_hr/findjob.html

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.