Share
Tweet
Share

Amo dizajn JJ d.o.o.

O nama

AMDS JEANS prvi je hrvatski streetstyle brand. To je priča jedne obitelji o njihovoj viziji, talentu, upornosti i radu. Otprije poznati kao Amadeus, hrvatska smo firma koja je dugi niz godina na našem tržištu.

Danas, AMDS JEANS u svom sastavu broji 52 vlastite trgovine i nastojimo se dalje razvijati i rasti!

Rad u AMDS Jeans

Raditi u AMDS-u znači raditi u dinamičnom i poticajnom radnom okruženju u kojem su zadovoljstvo i angažiranost djelatnika najvažnije odrednice poslovne strategije.

Kako bismo održali razinu kvalitete postojećih i novozaposlenih djelatnika, mnogo pažnje posvećujemo sljedećim projektima:

  • sustav mentoriranja novozaposlenih
  • sustav nagrađivanja
  • educiranje i razvoj djelatnika
  • poticanje dijeljenja znanja
  • poticanje timskog rada
  • obavljanje studentske/učeničke prakse

Iskustva naših zaposlenika

Ana Fučkala (regionalni voditelj prodaje)

“Radim u Amadeusu već 18 godina. Počela sam kao prodavač u trgovini, nakon toga postala sam voditelj skladišta, pa sam bila u prodajnom kontrolingu i nabavi te sada radim kao regionalni voditelj prodaje i u nabavi gotove robe. Odlazim na putovanja u Italiju i Francusku u nabavu robe i voditelj sam 14 trgovina koje spadaju u moju regiju, tako da je vrlo dinamičan i zanimljiv posao. Volim svoj posao i uživam u njemu, inače se ne bih ovako dugo zadržala

Judita Jerković Zubović (dizajner/buyer)

“Ovdje sam skoro četiri mjeseca i mogu reći da sam zadovoljna. Puno se radi, moj opis posla je da zavodim sve uzorke kada stignu, da ih razvrstam i posložim po našem skladištu uzoraka i vodim evidenciju vezanu za njih, radim skice, provjeravam uzorke kada nam stignu, kako su izrađeni i sašiveni, jesu se držali naše skice, ima i okolnog posla van dizajna poput unošenja evidencije rada dijela zaposlenika. Prisutna sam i na sastancima vezanim uz izradu kolekcije. Imam samo riječi hvale za sve kolege, kada god nešto ne razumijem pitam i ljubazno mi se objasni. Svi su strpljivi i voljni pomoći. Ovo je definitivno posao gdje se puno može naučiti i steći iskustva. Ima i drugog administrativnog posla osim dizajna, ali u prihvatljivoj mjeri.”

Elija Galaš (prodavačica)

“U Amadeusu sam 13 godina i mogu još uvijek reći da volim svoj posao i taj rad s ljudima. Po prirodi sam vesela i šaljiva, tako da ovo radno mjesto odgovara mojoj osobnosti. Ima boljih i gorih mušterija naravno, ali ja sa svima volim popričati i šaliti se. Ništa mi nije teško raditi, a po prirodi sam fizikalac tako da bez problema spakiram po 100 komada robe za slanje u jednom danu- to mi je još i najdraži dio posla. A kada nam dođe nova roba volim si pogledati što ima, pogotovo sportsko jer sam takav tip, pa iskoristim i djelatnički popust. Što se tiče kolegica, najvažnije u ovom poslu mi je poštenje i kolegijalnost s čime do sada nisam imala problema. Radim u svojoj trgovini od otvorenja kao poslovođa ii mala sam do sada nekoliko kolegica i sa svima vrlo pozitivan odnos. A što se tiče moje regionalne voditeljice Ane, imam same pohvale. Moj dućan bio je prvi kojeg je dobila kada je postala regionalni voditelj i od prvog dana imamo odličnu suradnju i komunikaciju, to je bila kako bi se reklo ljubav na prvi pogled. Kada smo uvodili novi sustav Luceed bila sam mentor za njenu regiju i obučavala cure za taj program, i iako mi informatika inače nije jača strana, to bih izdvojila kao neku moju priliku za razvoj i na kraju kao jedno vrlo korisno iskustvo.”

Detaljnije informacije o nama potražite na našem webu: www.amds.hr

Zapratite nas i na društvenim mrežama: www.facebook.com/amds.jeans.hr

Ako ste zainteresirani pridružiti nam se i s nama stvarati buduće uspjehe, javite nam se na ljudski.potencijali@amds.hr.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.