Share
Tweet
Share

Wüstenrot stambena štedionica d.d.

  • Adresa: Heinzelova 33a, 10000 Zagreb
  • Telefon: 01 4803 713
  • Web: wuestenrot.hr

 

 

Mi, Wüstenrot stambena štedionica d.d., dio smo međunarodnog financijskog sustava s tradicijom dužom od 80 godina i idejni smo pokretač i začetnik ideje stambene štednje u Europi.

Istovremeno smo i moderna financijska institucija usmjerena ka budućnosti, svjesni da se potrebe naših klijenata stalno mijenjaju. Naš je glavni cilj klijentima ponuditi proizvode u potpunosti prilagođene njihovim potrebama, željama i mogućnostima, te stoga od ove godine osim stambene štednje i kredita za rješavanje stambenih potreba kod nas možete osigurati ono najdragocjenije – život.

Kako bismo jamčili individualni pristup i maksimalno se prilagodili našim klijentima, u proteklih smo 14 godina naše prisutnosti na hrvatskom tržištu razvili prodajnu mrežu vrhunski educiranih suradnika, osposobljenih da zaista za svakog klijenta pronađu najbolje rješenje. Naša prodajna mreža, koju čine zaposlenici i honorarni suradnici, jamstvo je našeg daljnjeg razvoja u budućnosti.

Stoga je upravo prodajna mreža središte naše stambene štedionice! Naša orijentacija na poslovanje putem vlastite prodajne mreže omogućava zainteresiranim kandidatima profesionalno bavljenje financijskim savjetovanjem, stimulativna primanja, kvalitetne stručne i prodajne edukacije, zanimljiv sustav nagrađivanja, te mogućnost napredovanja u skladu s vlastitim željama i mogućnostima.

Kako od početka 2012. godine u ponudi imamo novi proizvod, životno osiguranje, a istovremeno interes građana za štednjom raste, povećava se obim našeg poslovanja, te tražimo nove zaposlenike i honorarne suradnike na području cijele Hrvatske.

Ako smo Vas zainteresirali, te smatrate da bi ovo mogao biti posao za Vas – pridružite se našoj prodajnoj mreži i pošaljite nam još danas svoj životopis.

E-mail: kadrovski@wuestenrot.hr

ili na adresu:

Wüstenrot stambena štedionica d.d.
10 000 Zagreb
Heinzelova 33a

www.wuestenrot.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.