Share
Tweet
Share

VINOLOG d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge

  • Adresa: Bosutska 9, 10000 Zagreb
 

VINOLOG d.o.o.

Tvrtka Vinolog počela je s radom 2010. godine kao mali trgovac vinima, da bi danas prerasla u jednog od vodećih vinskih trgovaca u Hrvatskoj. To je rezultat spoja želje, mladosti, znanja i iskustva.

U potrazi za dobrim vinima proputovali smo Hrvatsku i okolne zemlje. Naišli smo na pristupačne i vrijedne ljude, uređene vinograde i podrume. Naišli smo na strast prema vinu. Tada smo se odlučili na suradnju s vinarijama iz Hrvatske, zapadne i istočne Europe. Vinolog otkupljuje vino od proizvođača, plasira ga na tržište pod svojom robnom markom, a zastupa i već postojeće brandove. Osim toga, savjetujemo vinare i vinogradare, sudjelujemo u kontroli kvalitete i unaprjeđenju prodaje. Vlasnici i smo i svog vinograda u Iloku gdje uzgajamo Graševinu i Cabernet Sauvignon. To nam još bolje pomaže da razumijemo sve izazove i zadovoljstva koje bavljenje vinima donosi. Svojim partnerima želimo pomoći u razvoju poslovanja, a potrošačima u konačnici osigurati dobro vino po pristupačnim cijenama.

Od asortimana bi naglasili liniju Lectus i Éclat, više manjih hrvatskih vinogradara/vinara, uvozna vina od kojih su vina iz podruma glasovitog pjevača Andreje Bocellija, vina grupe francuskih vinara Vignerons Calatans, španjolskih vina Paniza i za ljubitelje šampanjaca, šampanjac Charles Collin.

Okupljamo visokokvalificirane stručnjake s dugogodišnjim iskustvom u selekciji i plasmanu vina. Naši enolozi neprestano prate i unaprjeđuju kvalitetu vina koja prodajemo te poznaju prodajne i marketinške alate na vrlo specifičnom vinskom tržištu. Posvećeni smo edukaciji naših zaposlenika kako bismo bili što konkurentniji na tržištu i time ostvarili što bolje rezultate za sebe i svoje partnere te krajnjim potrošačima osigurali kvalitetu. Usredotočeni smo na dugoročno poslovanje i njegov rast kroz izgradnju odnosa.

Posjetite nas na našoj web stranici, Facebooku ili Instagramu.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.