Share
Tweet
Share

OPTICUS IT d.o.o. za trgovinu i usluge

Tvrtka Opticus IT d.o.o. dinamična je i inovativna tvrtka koja je u Hrvatskoj osnovana nakon dugogodišnjeg rada i iskustva u informatičkom sektoru.

S vremenom su osnovne djelatnosti postale prodaja zamjenskih tonera i tinti, najam printera, fotokopirnih uređaja te održavanje računalnih sustava i printera. Naši djelatnici, koji održavaju IT sustave, su Microsoft certificirani.

Također imamo ovlašteni servis HP printera čije usluge mogu koristiti svi naši kupci, a za vas možemo servisirati sve brendove printera kao što su Canon, Lexmark, Epson, Samsung, Xerox, Brother, OKI, Kyocera i Nashuatec.

Našim klijentima smo u mogućnosti ponuditi cjelokupna rješenja povezano za potrošni materijal za ispis, najam pisača, uredski materijal, informatičke usluge za poslovna okruženja kao i za privatne osobe.

Sa našim stalnim klijentima / kupcima dogovaramo posebnu rabatnu politiku i uvjete (način i rok plaćanja, limite za dostavu i trajne popuste).

Tvrtka OPTICUS IT d.o.o. u svojem vlasništvu drži web shop Tvoj Toner (www.tvoj-toner.com) gdje nudi proizvode poznatih partnera HP, Canon, Samsung, Lexmark, Epson, Xerox, Brother i druge.

U ponudi imamo najveći izbor zamjenskih i orginalnih tonera, printera za najam i prodaju, školsku i uredsku opremu te materijal.

Posebno smo ponosni na našu ponudu zamjenskih tonera koji svojom kvalitetom zadovoljavaju standarde originalnih tonera. Svaki naš toner je prošao stroge kriterije testiranja nakon same proizvodnje prije nego što je stavljen u našu prodaju, a svi naši toneri posjeduju ISO 9001 / ISO9001:2008 / ISO14001:2004 / STMC / RoHS / REACH / CE certifikate. Do danas nismo imali niti jedan kvar printera koji je uzrokovao naš toner, a svakome tko se odluči na korištenje naših zamjenskih tonera, garantiramo otkloniti sve kvarove ako budu nastali korištenjem tonera.

Ukoliko želite saznati više o nama i našem poslovanju, kontaktirajte nas na telefon 01 2450 960 te posjetite naš web shop https://www.tvoj-toner.com/.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.