Share
Tweet
Share

PICARDO d.o.o. za prodaju i usluge

O NAMA

 

Picardo svoje poslovanje počinje 2014. godine u 10. mjesecu otvaranjem odjela residential telesalesa na adresi Veselka Tenžere kao HT franšizer. Vrlo brzo Picardo preuzima HT-ov dućan na lokaciji u Varaždinu te se ispostavlja da će to biti tek prvi od ukupno šest dućana koji će se  otvoriti u idućih 8. mjeseci. S obzirom na veliki potencijal razvoja poslovanja, pojavila se potreba za otvaranjem odjela za poslovne korisnike unutar tvrtke. U kratkom roku se otvara poslovni odjel na zasebnoj lokaciji, a uz poslovni odjel otvara se i odjel za instalaciju satelitskih antena.Tijekom samo osam mjeseci Picardo d.o.o. je od male tvrtke s 12 zaposlenih narastao u tvrtku s preko 70 zaposlenih koji svakodnevno predano rade na poboljšanju usluge i podizanju razine kvalitete. Politika kvalitete predstavlja osnovu poslovanja i unapređenja tvrtke, a naš cilj je rast kroz zadovoljstvo korisnika.

NAŠE VRIJEDNOSTI

 

Vizija

Ostvariti značajan rast kao pružatelj informacijskih i telekomunikacijskih usluga te kao vodeći i ekskluzivni franšizni partner Hrvatskog Telekoma u sektoru prodaje ICT proizvoda i usluga. Pružiti cjelovito i optimalno ICT rješenje za svaku tvrtku i dom u regiji.

Misija

Prepoznavanjem i zadovoljavanjem potreba korisnika pružamo vrhunsku i vjerodostojnu uslugu u prodaji informacijskih i telekomunikacijskih usluga. Stvaranje i usavršavanje najboljih prodajnih timova naša je specijalnost.

Naši ciljevi su

Biti najbolji pružatelj usluge u regiji.
Biti kreativan i fleksibilan u prodaji.
Uslugom pomoći korisniku u razvoju.
Izgrađivati povjerenje kod korisnika.
Imati stručan i educiran tim zaposlenika.

USLUGE

 

Picardo d.o.o. ponosni je partner Hrvatskog Telekoma - vodeće telekomunikacijske kompanije u Hrvatskoj i jedine koja pruža puni spektar telekomunikacijskih usluga - usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, Interneta i međunarodnih komunikacija te opskrbu električnom energijom. Obratite nam se s povjerenjem.

Više o našim uslugama

Mobilne usluge

Ukoliko često putujete ili zovete u inozemstvo izaberite jednu od Najboljih tarifa namijenjenih baš vama. Imate li više mobilnih brojeva na glasovnim ili tarifama za mobilni internet, spojite ih sve na isti račun u Najbolji tim i plaćajte manje svaki mjesec. Nudimo i tarife s posebnim pogodnostima za sve od 18 do 28 godina.

Fiksne usluge

U ponudi imamo razne tarife u fiksnoj telefoniji koji će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama. Uz razne opcije imate mogućnost povoljnijih poziva unutar Hrvatske bez uspostave poziva te povoljniji pozivi prema inozemstvu. Za poslovne korisnike nudimo više Net Phone paketa (VoIP) uz mogućnost zadržavanja Vaših postojećih centrala.

Internet

Boravite često izvan ureda, a nemate dostupnost WIFI mreža? Za Internet na Vašem laptopu je dovoljan samo USB stick s 4G brzinom surfanja od čak 150 Mbit/s. HT nudi najveće brzine surfanja u Hrvatskoj. U kućanstvima i uredima nudimo brzine interneta do 200Mbit/s putem optičkog interneta. Ovisno o internetskim potrebama u vašem domu i dostupnoj infrastrukturi, imamo odgovarajuće rješenje za vas.

Max TV

Max TV je dostupan svim korisnicima na području Republike Hrvatske. Možete ga koristiti putem satelita te Max2 ili Max3 paketa zajedno s fiksnim telefonom i internetom. Uz Max TV pratite vrhunske sportske sadržaje (Liga prvaka, Europa Liga, MaxTV Prva Liga i ostale lige petice, prijenose Formule 1 i ostalih sportova), dokumentarce, filmove i ostale TV programe.

ICT usluge

ICT rješenja će unaprijediti poslovanje Vaše tvrtke te vam omogućiti najam opreme i softvera ovisno o Vašim potrebama. Vaši podaci koji su spremljeni na Cloud su 100% sigurni, smješteni na serverima u Hrvatskoj. Osigurana vam je korisnička podrška 24 sata dnevno. Neke od ICT usluga su: Office 365 licence, rješenja za fiskalizaciju, cloud serveri, laptopi i stolna računala, nadzor vozila i mnoge druge usluge.

Električna energija

Opskrba električne energije putem Hrvatskog Telekoma je povoljnija. Poslovni korisnici koji podnesu zahtjev za uslugu i odaberu ugovornu obvezu ostvaruju jednokratni popust od 500 kn po svakom obračunskom mjernom mjestu. Fiksna mjesečna ušteda je 35 kn jer HT ne naplaćuje mjesečnu naknadu za opskrbu električnom energijom. Prebacivanje je besplatno.

KARIJERA

 

Zanima Vas kako je raditi u Picardu ?

Snaga Picarda je u znanju i stručnosti naših zaposlenika te bogatstvu različitosti naših zaposlenika te njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. Naša je odrednica da zaposlenicima osiguravamo pozitivnu organizacijsku klimu te brigu o razvoju karijere i napredovanju. Time Picardo daje okvir koji omogućuje kreativnost i profesionalni rast i razvoj u zanimljivoj i dinamičnoj grani telekomunikacija. Picardovi zaposlenici rade u dinamičnom i tehnološki naprednom radnom okruženju, uz motivirajuće uvjete rada i poticajan sustav zarada. Zbog stalnog rasta i unapređenja poslovanja kontinuirano smo u potrazi za novim kandidatima.

Fokus Picarda na razvoj

Visoko smo usmjereni na stalan razvoj naših zaposlenika. Od samog dolaska u Picardo zaposlenici su uključeni u treninge za razvoj prodajnih i komunikacijskih vještina čime se upotpunjuju njihova znanja stečena tijekom formalnog obrazovanja. Kombiniranjem edukacija od strane naših partnera, mentorskih procesa te interne razmjene znanja utječemo i na stručni razvoj te rast u području telekomunikacija. Time omogućavamo i kandidatima koji nemaju iskustvo u području telekomunikacija da se brzo razviju i postanu uspješni u poslu koji rade.

Timska suradnja u Picardu

Timska suradnja i komunikacija naročito su važne za razvoj novih zaposlenika stoga smo jako usmjereni i na internu komunikaciju i upoznavanje svih odjela Picarda. Ključna riječ za rad u Picardu je riječ „tim“. Naši zaposlenici nesebično dijele svoja znanja i uvode u rad nove kolege dijeleći svoja iskustva s novim kolegama te i sami kroz to rastu jer je proces učenja uvijek dvosmjeran. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj suradnji među kolegama postižu se izvrsnost i odlični poslovni rezultati.

Upravljanje ljudskim potencijalima u Picardu

U Picardu naše zaposlenike cijenimo po njihovim postignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalnost, predanost, proaktivnost te motiviranost za vlastiti razvoj su odlike svih naših zaposlenika koji daju najveći doprinos našem uspjehu. Stoga ove osobine naročito potičemo i razvijamo kroz rad rukovoditelja sa svojim timovima. Matično rukovodstvo Picarda stalno se usavršava u vještinama vođenja timova te se u radu s timovima primjenjuju najbolja saznanja iz područja upravljanja ljudskim potencijalima.

Želite nam se pridružiti?

S obzirom na veliki potencijal razvoja poslovanja, pojavila se potreba pribavljanja većeg broja zaposlenika kroz nekoliko radnih mjesta koje tražimo za Picardo i Picardove partnere po županijama. Stoga tražimo komunikativne, motivirane i organizirane osobe za rad na poslovima kreiranja posebnih komunikacijskih rješenja koji za cilj imaju unaprjeđenje kvalitete provođenja slobodnog vremena privatnih korisnika, komuniciranja općenito te i rada i poslovanja poduzeća koje savjetujemo.

Ukoliko nam se želite pridružiti, otvoreni ste i imate dovoljno hrabrosti za nove poslovne izazove, sve upite i otvorenu zamolbu možete poslati na: karijera@picardo.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.