Share
Tweet
Share

CASH EXPERT društvo s ograničenom odgovornošću za usluge

  • Adresa: Hektorovićeva 2, 10000 Zagreb
  • Telefon: 01 457 9719

Poduzeće Cash-Expert s.r.o. osnovano je u Republici Češkoj, te pripada u nebankarske financijske institucije. Bavi se dodijeljivanjem i posredovanjem potrošačkih zajmova. Pruža brzu, profesionalnu i kvalitetnu uslugu i to isključivo putem interneta.

Tvrtka se može pohvaliti odličnom tržišnom pozicijom, uživa povjerenje svojih klijenata, a dugogodišnje iskustvo pokazuje profesionalnost i stručnos, te ozbiljnost same tvrtke.

U samo nekoliko minuta tvrtka Cash-Expert pruža vam da se riješite financijski problema, te neočekivanih troškova. Potrebna je samo prijava na web stranicama tvrtke koje traje svega nekoliko minuta. U samo par klikova mišem, novac može biti na vašem računu već nakon 15 minuta nakon uspješne prijave i to bez nepotrebne dokumentacije. Prijaviti se možete u bilo koje doba dana, pa i vikendom, bitno je samo da imate internetsku povezanost što vam omogućuje da prijavu izvršite i iz udobnosti svoga doma.

Cash-Expert s.r.o.
Revolučni 1082/8
Nové Město, 110 00
Praha 1
Czech Republic

Naše usluge dostupne su putem web stranica:

www.mikrokrediti.hr
www.zajmovi.hr
www.pozajmica.hr
www.brzikrediti.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.