Share
Tweet
Share

Elmatic GmbH Gebäudemanagement

Zašto je Elmatic pravi partner za vas?

Više od pola stoljeća naša tvrtka svojim uslugama pomaže partnerima u pronalaženju idealnih rješenja upravljanja energijom i zaštitom objekata, optimalnim instalacijskim rješenjima u industrijskim i stambenim objektima, kao i u trgovinama, klinikama i mnogim drugim kompleksima. Bilo da se radi o velikim postrojenjima, kojima je grijanje, hlađenje i ventilacija prostora neophodan uvjet za očuvanje nesmetanog rada samog sustava ili se radilo o prostorima u kojima se ljudi tijekom svog boravka trebaju osjećati ugodno Elmatic s partnerima iznalazi optimalno rješenje.

Naših 800 djelatnika raspoređeni na više od 20 lokacija diljem Njemačke ulažu svakodnevno napore kako bi zadovoljili potrebe naših partnera, održavali sustave i unaprijedili procese. Elmatic je svojim partnerima 24 sata dnevno kroz cijeli tjedan dostupan. Posebno obučeni djelatnici su specijalisti koje direktno kontaktirate te koji su u garantiranom roku na mjestu događaja.

Kako bi isporučili vrhunske usluge našim korisnicima Elmatic prati najnovije trendove, uvodi nove tehnologije, educira djelatnike u vlastitom centru za edukacije, podržava daljnja školovanja i usavršavanja djelatnika.

Karijera u Elmatic

Posebno se ponosimo našim zaposlenicima koji svojim radom i zalaganjem doprinose uspjehu tvrtke. Stoga nam je vrlo važno njegovati međusobne odnose unutar organizacije, omogućiti edukacije, poticati djelatnike na iznošenje vlastitih ideja, motivirati osobni razvoj, osigurati kvalitetna sredstva za rad kao i uvjete rada prilagoditi pojedincu.

Našim novi djelatnicima je osiguran mentor i vrijeme prilagodbe kao i uvođenja u radnu svakodnevnicu.

Dugogodišnjim radom s osobama na stručnoj praksi i pripravničkom stažu smo razvili posebne programe kojima pomažemo novim djelatnicima kao i mentorima u ostvarenju zajedničkog cilja.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.