Share
Tweet
Share

Aprinti Hub društvo s ograničenom odgovornošću za usluge

Mi smo AERO PRINT international (Aprinti), dio suvremene međunarodne grafičke grupacije. Bavimo se grafičkim uslugama - tiskom, pripremom, inženjeringom i savjetovanjem klijentima kako do efikasnijeg nastupa, bolje prepoznatljivosti i veće prodaje.

U Aero Printu udružujemo tri glavne spone tiska - tiskovine, ambalažu i promotivne artikle tj. artikle za unapređivanje prodaje - na kratko izvedbu sveg potrebnog za tržišni identitet, od tiskovina, etiketa i ambalaže do trgovačke opreme - što znači da možemo pomoći svakom poslu, neovisno o tome ćime se bavi.

S velikim zadovoljstvom smo u 2018. proširili svoje poslovanje u Hrvatsku, i to s ciljem da Ljubljana i Zagreb našim partnerima budu jedinstveno tržište, jednako u proizvodnji - nabavi i prodaji. Nit vodilja pri poslovanju nama je visoka kvaliteta ali i odlično iskustvo korisnika, jer uvijek gledamo za tim, da suradnja s nama bude uspješna, što u konačnici znaći da će nam uspješan partner biti i najbolja stranka.

Uvijek smo za suradnju i poduzetnički duh - ako imate dobru ideju, kontaktirajte nas.

Adresa: Petračićeva 4, Zagreb

Web: www.aprinti.net

Mail: info@aprinti.net

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.