Share
Tweet
Share

Eurospin Hrvatska d.o.o.

Eurospin je talijanski lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih proizvoda i robe široke potrošnje. Naša poslovna mreža trenutno broji preko 1150 trgovina u Italiji i Sloveniji i preko 15.000 članova tima, s ciljem širenja u druge države regije. Ono što karakterizira Eurospin jest činjenica da smo jedini diskontni trgovački lanac u Europi koji prodaje isključivo vlastite proizvode. U stvari, u Eurospin trgovinama ne postoje klasični brendovi koji se mogu naći u bilo kojim drugim trgovinama, već samo proizvodi koje je dizajnirao i pažljivo odabrao tim Eurospin stručnjaka kroz mrežu odabranih partnera.

Vjerujemo da je vrijeme da pokažemo svoju vrijednosti i klijentima u Hrvatskoj.

VRIJEDNOST NAŠIH LJUDSKIH RESURSA

Ljudski resursi neizostavan su element za postojanje naše kompanije. Eurospin potiče osobni i profesionalni rast razvijanjem svojih članova tima. Svjesni smo da su predanost i profesionalnost naših kolega temeljne vrijednosti i uvjeti za postizanje ciljeva Grupe te stoga razvijamo vještine i kompetencije svakog od njih. Kompanija je stalno uključena u razvoj svojih kolega ulaganjem u edukaciju tako da svatko može kroz energiju i kreativnost u potpunosti izraziti svoj potencijal.

      

MOGUĆNOST RAZVOJA U EUROSPINU

Mogućnost rasta i razvoja u prodaji nudi se svim članovima tima u našim trgovinama koji imaju želju za daljnim razvojem svojeg potencijala, a time i razvojem svoje karijere na odgovornim poslovima. Svaki budući voditelj trgovine na svom razvojnom putu imat će stručnu podršku već iskusnog voditelja trgovine koji će mu prenositi svoja znanja i iskustva. Razvojni put voditelja trgovine tu ne staje, već će se kontinuirano obogaćivati novim kompetencijama sa ciljem stvaranja novih regionalnih voditelja prodaje, koji će biti odgovorni za upravljanje mrežom trgovina.

Oglasi ovog poslodavca

  • Voditelj smjene (m/ž)

    Eurospin Hrvatska d.o.o.

    Ludbreg, Koprivnica, Vrbovec, Rijeka, Pazin

  • Mesar (m/ž)

    Eurospin Hrvatska d.o.o.

    Ludbreg, Osijek, Samobor, Zadar, Pula, Pazin, Labin, Vinkovci, Bjelovar

  • Prodavač (m/ž)

    Eurospin Hrvatska d.o.o.

    Čakovec, Ludbreg, Zaprešić, Rijeka, Pazin, Pula, Samobor, Bjelovar

  • Prodavač delikatesa i pekare (m/ž)

    Eurospin Hrvatska d.o.o.

    Poreč, Pazin, Zadar, Split, Čakovec, Zaprešić, Vrbovec

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.