Share
Tweet
Share

AROMA GLOBAL 3 d.o.o.

  • Adresa: Vjekoslava Spinčića 3/2, 51410 Opatija
  • Telefon: 095 432 9104

aROMA gelato je sinonim za potpuno prirodni gelato artigianale i vodeći brend na području Hrvatske, regije, a uskoro i šire. Trenutno aROMU krasi 13 vlastitih gelaterija diljem Istre, Dalmacije i Kvarnera, te nekolicinu franšizera i veleprodajnih partnera. aROMA brand je certificiran od strane međunarodnog odbora talijanske institucije Coppa Del Mondo Della Gelateria čiji pečat odobrenja doista dokazuje da smo profesionalci u onome što radimo i načinu na koji kreiramo.

Naša aROMA avantura započinje crno bijelom inspiracijom La Dolce Vite koju smo uspješno pretočili u životopisnu priču koja traje od 2013. godine. Narednih nekoliko godina planiramo proširenje na više od 100 lokacija diljem Hrvatske, kao i diljem zemalja EU od kojih je prvi korak otvaranje vlastite proizvodnje u Ogulinu 2023. godine. Na taj način ćemo uvrstiti širok spektar proizvoda hrvatskih dobavljača u svoj bogati asortiman stavljajući naglasak na hrvatsku kvalitetu koja ide rame uz rame s aROMA standardima.

Temelj našeg poslovanja su svakako naši nasmijani zaposlenici, moderne i divno uređene gelaterije, visoka razina standarda popraćena slatkim zadovoljstvom, širokom paletom okusa i zanimljivih must try kombinacija. aROMA gelato experience je brand ručno izrađenog gelata napravljenog od 100% pomno izabranih prirodnih sastojaka bez dodatnih aditiva i bojila uzimajući samo ono najbolje od prirode. Naša priča je inspirirana idiličnim Rimom, strasti uspješnih gelato profesionalaca, te originalnoj recepturi talijanske tradicije.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u širenju naše priče, kreiranju novih ideja, te se zajedno s nama upustite u vožnju Vespom kroz sve nadolazeće aROMA avanture!

Postani dio aROMA team-a!

U aROMI su uvijek dobrodošli ambiciozni i marljivi kolege koji će s strašću i željom pristupiti svakom radnom zadatku, te graditi svoju karijeru s nama, uz nas. Kao poslodavac Vam svakako želimo osigurati sigurno, poticajno, ugodno radno okruženje i kvalitetan team, te Vas time pozivamo da pogledate naše trenutne slobodne radne pozicije i pridružite se našem brzorastućem team-u. Ako smatrate da imate dašak aROME u sebi, te da posjedujete pravu ambiciju i motivaciju, aROMA je Vaše sljedeće odredište.

Veselimo se upoznavanju i budućoj uspješnoj suradnji!

Na našoj web stranici i društvenim mrežama možete pronaći više informacija o samoj tvrtci, brendu, onomu sto predstavljamo, načinu na koji razmišljamo, te otvorene radne pozicije. Ukoliko u Vašem gradu nemamo otvoreno radno mjesto ili radno mjesto sukladno Vašim željama, interesima i radnom iskustvu, slobodno nam možete poslati otvorenu prijavu za posao, a mi ćemo biti slobodni Vas kontaktirati u što kraćem roku s povratnom informacijom!

https://www.aroma-gelatoexperience.com/en
https://www.facebook.com/aromagelatoexperience/
https://www.instagram.com/aromagelatoexperience/?hl=hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.