Share
Tweet
Share

CROATIA osiguranje d.d.

Profil kompanije

Croatia osiguranje je vodeća kompanija na hrvatskom osigurateljnom tržištu koja na ovim prostorima djeluje više od 130 godina, a od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Kao lider i pouzdan partner, svojim znanjem i iskustvom klijentima pružamo sigurnost, jer Croatia jest Osiguranje.

Kompaniju danas odlikuju ubrzani razvoj, agilnost i digitalizacija poslovanja, s jasnim usmjerenjem na klijenta. Uz najširi portfelj proizvoda, u sklopu kojeg su atraktivna inovativna rješenja za klijente, kao i vrhunske usluge, cilj nam je i dalje ostati prvi izbor klijentima kada je osiguranje u pitanju.

Prvi smo osiguravatelj u Hrvatskoj koji posjeduje certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015 za životna i imovinska osiguranja renomirane kuće Lloyd's Register Quality Assurance, kojim potvrđujemo opredjeljenje za razumijevanje i ispunjavanje zahtjeva kupaca, poboljšavanje kvalitete proizvoda i usluga, zadovoljstvo zaposlenika i poslovnih partnera, jačanje liderske pozicije na nacionalnom i regionalnom tržištu.

Partner smo zajednice u kojoj djelujemo te smo, samo u 2017. godini, sponzorstvima i donacijama podržali više od 250 projekata iz područja kulture, zdravlja, sporta i obrazovanja.

Upravljanje karijerom

Mogućnost kreiranja inovativnih rješenja u poticajnom radnom okruženju, razvoj karijere uz ulaganje u razvoj kompetencija i vještina, potvrđuje da znamo gdje leži naša snaga - u našim zaposlenicima. Kontinuirano otvaramo prilike za zapošljavanje na atraktivnim pozicijama, stoga motivirani, odgovorni i obrazovani, agilni i na rezultate orijentirani pojedinci pozvani su da nam se jave na jedan od aktivnih natječaja ili na www.crosig.hr

Više informacija o karijeri u Croatia osiguranju možete pročitati ovdje.

S poštovanjem,
osigurala Croatia.

 

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.